Буданов оцінив, чи можуть війська РФ піти в наступ на Київ з Білорусі

25 апреля 2023

Станом на сьогодні жодних загроз нового наступу на Київ з боку Білорусі не існує. Росія використовує територію сусідньої з Україною держави лише для підготовки своїх мобілізованих громадян.

Про це розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, передає РБК-Україна. У разі потреби українські захисники готові дати відсіч ворогові.

"Ви знаєте, я був такий радий, що мені вже десь пів року ніхто не ставив це питання. Бо кожного разу, коли піднімався градус суспільної напруги, до мене всі бігли і казали: "Завтра білоруси атакують, що робити?". Я усім казав: "Ні, вони не атакують". Мені відповідали: "Ні, ви нічого не розумієте". І так було кожного разу (про наступ окупантів на Київ з боку Білорусі. – Ред.). І тут ви знову про це. Ні, станом на зараз жодних загроз з того напрямку не існує", – розповів Буданов.

Він додав, що РФ використовує Білорусь лише для підготовки своїх мобілізованих громадян, а також "для певного політичного тиску на західні країни тощо".

"А з військового погляду це полігон. Оскільки на російських полігонах немає можливості одночасно тренувати таку кількість військ", – резюмував Буданов.

Як повідомляв OBOZREVATEL, нова спроба наступу військ країни-агресора РФ через Чорнобильську зону відчуження майже неможлива через болотистий характер місцевості навесні. Крім того, було проведено мінування території.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Організували схему продажу немовлят за кордон: у Києві судитимуть трьох зловмисників 4 октября 2024

Організували схему продажу немовлят за кордон: у Києві судитимуть трьох зловмисників. Подробиці і фото Обвинувачуваним загрожує до 15 років позбавлення волі

Олексій Залевський поділився теорією вторгнення РФ і розповів про інтерес до Арестовича та Невзорова 4 октября 2024

"Путін почав війну від нудьги": Олексій Залевський поділився теорією вторгнення РФ і розповів про інтерес до Арестовича та Невзорова Режисер вважає, що диктатор хоче увійти в історію

Втрата слуху на одне вухо: чому буває та як лікується 4 октября 2024

Відчуття закладеності у вусі або запаморочення – це приховані симптоми, на які варто звернути увагу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше