З'явилися деякі подробиці вбивства українського баскетболіста в Німеччині

12 февраля 2024

У справі про вбивство українського баскетболіста Володимира Єрмакова фігурують двоє підозрюваних, але одного з них вже звільнили з-під варти. Про це сьогодні, 12 лютого, повідомляє t-online.

"Є двоє підозрюваних, 14 і 15 років, з міст Гельзенкірхен і Герне. Спочатку їх заарештували, але пізніше 14-річного німця з грецьким корінням звільнили з-під варти, оскільки підозра проти нього не була підтверджена", - пише видання.

А 15-річного німця з турецьким корінням взяли під варту за підозрою в ненавмисному вбивстві. Підлітка називають злочинцем"зі стажем".

Повідомляється про ще двох постраждалих внаслідок інциденту: 14-річного сирійця з Гельзенкірхена і 13-річну німкеню з ліванським корінням з Оберхаузена. Ці двоє підлітків дісталисерйозні поранення.

Як заявив речник поліції,передумови того, що сталося, досі незрозумілі, про мотиви нічого не відомо, але поліція не вважає, що це був політично мотивований напад.

Нагадаємо, у Німеччині на вулиці зарізали українського баскетболіста 17-річного Володимира Єрмакова, а його друг Артем Козаченко перебуває в реанімації.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Пентагон стежить, чи не відправить КНДР свої війська в Україну 2 июля 2024

У Міністерстві оборони США наразі не мають підтверджень відправки військ КНДР до України.

Газпром знову нарощує експорт газу до Європи - ЗМІ 2 июля 2024

Середньодобовий експорт трубопроводами збільшився до 81,8 млн кубометрів порівняно з 66,8 млн кубометрів у червні 2023 року,

Олена Вінницька вперше за понад два роки вийшла на зв'язок: який має вигляд і чим займається 2 июля 2024

Також артистка зізналась, чим зараз займається її чоловік.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Люмі-Дент 5.0
Люмі-Дент

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше