З'явилися перші кадри зі зйомок шостого сезону "Корони", де покажуть знайомство Кейт Міддлтон і принца Вільяма

21 марта 2023

Стартували зйомки шостого сезону серіалу "Корона" від Netflix, який розповідає про життя, скандали та особисті драми британської королівської родини. У нових епізодах, вихід яких заплановано на 2023 рік, покажуть, зокрема, знайомство та початок стосунків Кейт Міддлтон та принца Вільяма.

Як відомо, майбутні принц та принцеса Уельські познайомилися під час навчання у Сент-Ендрюському університеті (Шотландія) у 2001 році. Саме там зараз проходять зйомки, пише Deadline.

Кейт Міддлтон зіграє 19-річна актриса Мег Белламі. Для неї це перша роль у кіно. До цього дівчина лише грала на театральній сцені. Не так давно вона закінчила театральну школу Святого Кріспіна. Втім, фанати серіалу та королівської родини вже встигли оцінити схожість актриси з її героїнею.

Для виконавця ролі принца Вільяма, головного спадкоємця на британському престолі, Еда Маквея зйомки в серіалі також стали першим досвідом роботи в кіно. До цього він грав у знаменитому лондонському театрі Old Viс.

У 2001 році Кейт підробляла офіціанткою. Цю графу з її біографії також згадано у серіалі.


Як повідомляють джерела, актори, які зіграли королівське подружжя в їхньому юному віці, чудово справляються з поставленими задачами, тож глядачі будуть приємно вражені їхньою грою та правдоподібністю.


Варто зазначити, що у шостому сезоні також покажуть трагічні події 1997 року, а саме смерть принцеси Діани в автокатастрофі. Творці серіалу розуміють, що побачене на екрані може стати дуже болючим для королівської родини та всіх глядачів. Момент аварії, за словами режисера, не показуватимуть. Проте випадкові свідки у Барселоні, де і знімався епізод про ДТП, побачили після зйомок розбитий чорний Mercedes.

Додамо, що шостий сезон "Корони" стане фінальним, а також єдиним, який знімали вже після смерті королеви Єлизавети II. На момент її кончини та похорону зйомки було призупинено. Наразі точна дата виходу нових серій невідома. Очікується, що це буде осінь 2023 року.

Єлизавету II у шостому сезоні, як і в попередньому, зіграє Імельда Стонтон, відома також за роллю антагоністки Долорес Амбридж у культових фільмах про Гаррі Поттера.

Як писав OBOZREVATEL, раніше Міддлтон захопила шанувальників своєю дитячою фотографією, на якій позує разом з батьком Майклом, ніжно торкаючись крихітною долонею до його усміхненого обличчя. Шанувальники одразу почали робити колажі, на яких порівнювали маленьку Кейт та молодшу дитину принца та принцеси Уельських Луї.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Жінці ампутували руку після нещасного випадку з феном 28 марта 2024

Вона втратила кисть і зап'ястя.

Готували удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: СБУ викрила агентурну групу ФСБ 28 марта 2024

Готували удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: СБУ викрила агентурну групу ФСБ. Фото і відео Підозрюваним загрожує 15 років позбавлення волі або довічне

Вимагав 500 тис. грн хабаря за асфальтування дороги: у Києві судитимуть посадовця 28 марта 2024

Вимагав 500 тис. грн хабаря за асфальтування дороги: у Києві судитимуть посадовця. Фото і відео Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше