За $10 тис. обіцяв переправити знайомих до Молдови: на кордоні затримали киянина з "клієнтами"

2 августа 2024

На кордоні з Молдовою правоохоронці затримали киянина, який намагався нелегально вивезти за межі України двох військовозобов’язаних чоловіків. За свої послуги він отримав по 10 тисяч доларів США з людини.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Києва. Зловмиснику загрожує до дев’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

"Правоохоронці викрили киянина, який надавав послуги чоловікам призовного віку з незаконного вивезення їх за кордон України. Було встановлено, що 46-річний чоловік запропонував двом знайомим, які хотіли уникнути мобілізації, вивезти їх на своєму легковому автомобілі за кордон, минаючи пункти пропуску на території Одеської області. Така послуга коштувала кожному з "клієнтів" по 10 тисяч доларів", – уточнили в пресслужбі.

Поліцейські, спільно із прикордонниками та працівниками СБУ затримали нелегального "перевізника" на кордоні з Молдовою. Організатору незаконного перетину кордону повідомили про підозру, а пасажирам його автомобіля загрожує адміністративна відповідальність.

Нагадаємо, українські прикордонники затримали чергового чоловіка, котрий намагався незаконно залишити територію країни. Для своєї подорожі він використав підводний скутер замість традиційного човна.

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці Києва викрили схему, яка допомагала ухилитись від мобілізації військовозобов’язаним. Для цього чоловікам пропонували придбати статус багатодітного батька за 3500 доларів.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Названо 5 речей, які допоможуть зберегти ясний розум та гарну пам’ять до глибокої старості 30 сентября 2024

Використовувати уяву, тренувати пам’ять та виконувати легкі фізичні вправи варто кожного дня, щоб уберегтися від розвитку деменції та хвороби Альцгеймера.

У Швейцарії вигадали роботизовану руку, яка може від'єднуватися від маніпулятора і самостійно повзати 29 сентября 2024

У Швейцарії вигадали роботизовану руку, яка може від'єднуватися від маніпулятора і самостійно повзати

Блінкен заявив про протиріччя слів і дій Китаю 29 сентября 2024

Коли Пекін каже, що хоче бачити кінець конфлікту, і водночас дозволяє своїм компаніям допомагати Путіну продовжувати агресію, то "щось не сходиться".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше