За $1200 підпалили релейну шафу на залізниці та авто військового: у Києві затримали двох російських диверсантів

25 июля 2024

Правоохоронці Києва затримали зловмисників, які спалили залізничну релейну шафу та авто військового, а також готували ще ряд диверсій на залізниці. За інформацією слідства, вони діяли на замовлення спецслужб країни-терориста РФ.

Про це повідомили в пресслужбах столичної поліції та Київської міської прокуратури. Підозрюваним загрожує довічне позбавлення волі.

За словами правоохоронців, вони отримали повідомлення про підпал військового службового автомобіля на одній з вулиць Оболонського району. Вже перебуваючи на місці злочину, поліцейські отримали чергове повідомлення – невідомі підпалили електрощитову на залізничній дорозі.




"В обох випадках поліцейські виявили сліди злочину, а також встановили свідків, від яких отримали детальний опис палія. У подальшому правоохоронці встановили, що до вчинення підпалів причетний 28-річний чоловік, який нещодавно приїхав до столиці у пошуках роботи. Порушник працював за чіткими вказівками куратора з рф, а інформацію про "легкий" заробіток знайшов в інтернеті", – уточнили в пресслужбі.

Крім того, зловмисник залучив до виконання поставлених завдань знайомого, в обов’язки якого входило зафіксувати на камеру момент підпалу. В якості винагороди за свої "послуги" диверсанти отримали 200 доларів США за підпал шафи, 1000 – за автомобіль. Їх затримали під час спроби знищення майна "Укрзалізниці".




Чоловіків затримали та повідомили про підозру, зокрема, за фактом скоєння диверсії. Суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв OBOZ.UA, співробітники СБУ затримали російського диверсанта, який підпалив у Києві релейну шафу "Укрзалізниці". Зловмисник відзняв свої дії на камеру телефону, щоб потім "прозвітувати" спецслужбі країни-агресора.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Олена Зеленська освіжила стрижку та показала, як ідеально поєднати в одязі бежевий і чорний кольори 8 сентября 2024

Олена Зеленська освіжила стрижку та показала, як ідеально поєднати в одязі бежевий і чорний кольори Нейтральні відтінки особливо актуальні восени

Камінська згадала, як була "достигаторкою", та зізналася, що кайфує від сидіння вдома з дітьми 7 сентября 2024

Співачка Слава Камінська, яка нині з дітьми і новим чоловіком живе в Іспанії і поставила кар'єру на паузу, зізналася, як їй подобається не працювати.

Джефф Безос купив один із найшвидших приватних літаків світу: там є 5 кімнат, душ і велика кухня 7 сентября 2024

Джефф Безос купив один із найшвидших приватних літаків світу: там є 5 кімнат, душ і велика кухня. Фото та відео, від яких перехоплює подих Ще одна "пташка" у колекції мільярдера

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Адонис 0.3
Адонис

Отзывов: 1

Антонюк Марьяна 0.2
Антонюк Марьяна

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше