У Києві затримали правоохоронця та його знайомого, які за винагороду допомагали отримувати посвідчення водія

17 апреля 2024

У Києві правоохоронці викрили двох чоловіків, які, за інформацією слідства, за 8-12 тисяч гривень "допомагали" водіям скласти іспити в сервісних центрах МВС. Для цього вони використовували свої знайомства.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури. Зловмисникам загрожує до п’яти років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, було викрито двох чоловіків, які за гроші, використовуючи свої знайомства, сприяли у здачі практичних іспитів на право керування транспортними засобами.

"Так, один з підозрюваних, 38-річний киянин, який, маючи зв’язки у територіальних сервісних центрах МВС столиці, за 12 тисяч гривень пропонував допомогти у безперешкодній здачі практичного іспиту для отримання водійського посвідчення. Для цього майбутньому водієві спершу необхідно було самостійно успішно скласти теоретичний іспит та надати аванс у розмірі 6 тисяч гривень", – розповіли в пресслужбі.

Іншим зловмисником виявився правоохоронець, який користуючись своїми знайомствами з працівниками територіального сервісного центру МВС столиці, допомагав скласти практичні іспити для отримання водійських посвідчень. А також таким чином відкривав нові категорій на право керування авто.

Було зафіксовано отримання зловмисниками 8 тис. гривень ними за вплив на працівників сервісного центру. Затриманим повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці Київщини викрили на хабарництві начальника одного з територіальних сервісних центрів МВС в Чернігівській області. Він вимагав з підлеглих гроші за кожну особу, яка успішно склала практичний іспит для отримання посвідчення водія

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мірзоян розповів про скандали в родині, найбільший гонорар та "дорогуватий" подарунок дружині 30 апреля 2024

Співачка Тоня Матвієнко нещодавно відзначила 43-річчя. З нагоди цього її чоловік, Арсен Мірзоян зворушливо привітав її з днем народження у мережі та показав фото святкового дня.

Астаф'єва у традиційному українському луці вразила акробатикою та поділилася рецептом корисного сніданку. Відео 30 апреля 2024

Артистка Даша Астаф’єва вразила прихильників акробатичними трюками.

На Київщині викрили лікаря-психіатра, яка вимагала хабаря за оформлення інвалідності дитині 30 апреля 2024

Вимагала хабаря за оформлення інвалідності дитині: на Київщині викрили лікаря-психіатра. Фото Зловмисниці загрожує до 10 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше