У Києві суд виніс вирок рецидивісту, який забив до смерті співмешканця своєї знайомої

30 ноября 2023

У Києві суд виніс вирок чоловіку, котрий до смерті побив співмешканця своєї знайомої. Раніше зловмисник вже кілька разів був засуджений за аналогічні злочини.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Наступні 10 років рецидивіст проведе за гратами.

"В квітні цього року правоохоронці отримали повідомлення про смерть чоловіка у квартирі на вулиці Кирилівській. На місці події поліцейські виявили тіло киянина, 1964 року народження, із слідами насильницької смерті. Поруч із загиблим перебувала його співмешканка, яка повідомила, що разом з потерпілим вживали алкоголь та між ними розпочалась сварка, а згодом і бійка. Жінка у вікно побачила знайомого та покликала на допомогу. Зловмисник, увійшовши в оселю, з кулаками накинувся на співмешканця потерпілої та наніс йому численних ушкоджень", – розповіли в поліції.

Згідно висновку судово-медичного експерта, смерть потерпілого настала внаслідок множинних переломів ребер із ушкодженням внутрішніх органів, що призвело до шоку та легеневе-серцевої недостатності.

Зловмисника, 54-річного мешканця столиці затримали та повідомили йому про підозру в нанесені умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть людини. Суд врахував низку обтяжуючих обставин, зокрема те, що обвинувачений двічі судимий за аналогічні злочини та на момент вчинення бу п’яним, та призначив максимальне покарання у виді десяти років позбавлення волі.

Як повідомляв OBOZ.UA, Святошинський суд столиці визнав винним чоловіка, який жорстоко вбив свого товариша. Під час сварки зловмисник 15 разів ударив ножем опонента, а коли той впав, продовжив бити його руками та ногами.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Кремлі розкрили "політичну мудрість" Трампа щодо Росії 26 июля 2024

Трамп виявляє "трохи більше мудрості" у плані підтримки каналів діалогу з Росією, зазначив Пєсков.

Принц Гаррі назвав основну причину, через яку розплювався з королівською ріднею 26 июля 2024

Британський принц Гаррі вважає, що кількарічна судова війна з британськими таблоїдами стала причиною того, що його стосунки з королівською сім'єю зіпсувалися. Адже родичі його в ній не підтримали.

Стало відомо, скільки грошей принц Вільям заробив за 2023 рік: частину задонатив на Україну 26 июля 2024

Частину задонатив на Україну. Стало відомо, скільки грошей принц Вільям заробив за 2023 рік Робочі питання він вирішує зазвичай через WatsApp

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

8932iuhfew 5.0
8932iuhfew

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше