Задушив колишню заради її коштовностей та авто: подробиці жорстокого вбивства в Києві

5 октября 2024

Правоохоронці столиці затримали чоловіка, який у Києві, за інформацією слідства, задушив жінку заради коштовностей та її автомобіля. Після цього зловмисник втік до Чернігова.

Про це повідомили в пресслужбах поліції Києва та Київської міської прокуратури. Підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі.

За словами правоохоронців, вони отримали повідомлення про вбивство жінки. Родичі останньої забили на сполох, коли 51-річна мешканка столиці перестала виходити на зв'язок.


"Коли вони приїхали до неї додому – виявили у квартирі тіло потерпілої зі слідами насильницької смерті. Правоохоронці встановили, що смерть жінки настала внаслідок механічної асфіксії, а з дому зникли її коштовності та автомобіль Toyota Land Cruiser", – розповіли в поліції.

Було встановлено, що до вбивства може бути причетний 27-річний чоловік, який втік до Чернігова та переховувався у підвалі однієї з багатоповерхівок. Як виявилось, нападник познайомився із потерпілою та мав з нею нетривалі стосунки.

У день вбивства жінка запросила чоловіка до себе додому, де він напав на неї та задушив мотузкою, а після скоєного – забрав з дому всю готівку, коштовності та поїхав до Чернігова на автомобілі загиблої.

"Надалі, аби не викликати підозр, чоловік переодягнувся в камуфляжний військовий одяг, перефарбував викрадений позашляховик у зелений колір. Жодних мотивів своїх дій молодик не пояснює", – уточнили в прокуратурі.



За фактом умисного вбивства з корисливих мотивів та викрадення авто відкрито кримінальні провадження, а затриманому повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без можливості внесення застави.

Як повідомляв OBOZ.UA, у готелі міста Бровари Київської області мешканець столиці через неприязні стосунки запропонував своєму знайомого вбити уродженця Львівщини. Останній застрелив свою жертву та втік.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Силові тренування для підлітків: експерт розказав про ризики та користь 5 октября 2024

Чи варто підлітку ходити до спортзалу? Чи можуть силові тренування з вагою зашкодити правильному розвитку його кісткової та м’язової системи? Ці питання часто хвилюють батьків. 

Невістка Бекхемів здивувала новою зачіскою. Фото 5 октября 2024

Ось з таким волоссям дівчина ще тиждень тому відвідала показ свекрухи

Фахівці пропонують легкі ігри для розвитку вашого немовляти від 3 до 6 місяців 5 октября 2024

Розвиток малюка в перші роки життя — це важлива задача, яка потребує творчого підходу, адже гра — природний спосіб навчання дітей чогось нового. 

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше