Ілона Маска висунули на Нобелівську премію миру

21 февраля 2024

"Захищає свободу слова": Ілона Маска висунули на Нобелівську премію миру

Скандального Ілона Маска номінували на Нобелівську премію миру як "затятого шанувальника свободи слова". До цього доклав руку депутат від Норвезької лібертаріанської партії прогресу Маріус Нільсен, передає Daily Mail.

На переконання Нільсена, Маск "є одним зі світових лідерів, які борються за зміни". Також він згадав про Starlink, який "використовується для спілкування, координації та протистояння РФ".

"Безліч технологічних компаній, які Маск заснував, якими володіє або керує, спрямованих на поліпшення суспільства, розширення знань як про Землю, так і про космос, на додаток до забезпечення зв'язку та комунікацій в усьому світі, допомогли зробити світ більш зв'язаним та більш безпечним місцем", - сказав депутат.

Нобелівський комітет приймає номінації, якщо хтось відповідає певним критеріям. Серед них, наприклад, робота в академічних або державних колах. І якщо раніше люди отримували подібні премії. До березня буде складено короткий список, після чого розпочнеться розгляд кандидатур аж до оголошення в жовтні.

Тим часом варто нагадати, що Ілон Маск знову оскандалився словами про війну в Україні. Він заявив, що "тисячі загинули просто так". 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Что важно знать про карты Таро Оракул 19 октября 2024

Карты Оракул – достойный аналог классического Таро. Каждая карта содержит изображение с определенным символом. Большое количество колод Оракула разной тематики появилось во времена эпохи Возрождения

Де купити корпус для підшипника? 11 октября 2024

Корпус являє собою спеціальний технологічний вузол, в який встановлюється підшипник. Він використовується для фіксації в заданому положенні валів обертання машин та виробничих механізмів

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Apple 5.0
Apple

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше