Король Чарльз та королева Камілла офіційно відкрили сцену Євробачення у Ліверпулі

27 апреля 2023

Декілька днів тому стало відомо, що король Великої Британії Чарльз разом зі своєю дружиною королевою Каміллою відвідають Ліверпуль з особливою "місією". Монарху довірили увімкнути світло на сцені Євробачення. 26 квітня вони прибули до британського міста, де на арені M&S Bank, яка приймає пісенний конкурс у травні, урочисто запалили вогні.

Про це повідомляє видання Daily Mail. Крім того, королівські персони познайомилися з ведучими Євробачення-2023, у тому числі й з українською співачкою, фронтвумен гурту The Hardkiss Юлією Саніною (щоб подивитися фото та відео, доскрольте сторінку до кінця).

Чарльз і Камілла також поспілкувалися з генеральним директором ВВС Тімом Деві, контент-директором ВВС Шарлоттою Мур, керуючим директором ВВС Євробачення-2023 Мартіном Гріном і учасницею шоу від Великобританії Мей Мюллер. До речі, Англія не приймала пісенний конкурс 25 років.

Для події Його Величність одягнув темно-синій костюм з білою сорочкою, а королева-консорт вибрала сукню, насичено-синє пальто та замшеві туфлі на підборах. Вони побачили фінальний результат оформлення зали, де виступатимуть найкращі вокалісти з країн-учасниць. Ідея декорування сцени полягає у тому, щоб створити враження, що конкурс "розкриває обійми Україні".

Міжнародний конкурс Євробачення-2023 відбудеться у Ліверпулі від імені України 9 та 11 травня (перший та другий півфінали) та 13 травня (гранд-фінал). 37 країн візьмуть участь у заході. Україну представить гурт TVORCHI з піснею Heart of Steal. Бенд виступить одразу у гранд-фіналі під 19 номером.

Нещодавно OBOZREVATEL інформував, яке місце Україні пророкують букмекери на Євробаченні-2023. За прогнозами, група TVORCHI увійде до трійки найліпших, проте не буде лідером. Хто може бути переможцем шоу – читайте у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Марина Бех показалася з чоловіком на відпочинку в Карпатах. Фото 28 сентября 2024

Легкоатлетка Марина Бех поділилася на сторінці атмосферним контентом з відпочинку у горах. Спортсменка показалася на тлі гірських краєвидів.

В Україні запровадили нове водійське посвідчення з посиленим захистом 28 сентября 2024

В Україні запровадили нове водійське посвідчення з посиленим захистом

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше