Остап Ступка зізнався, чому не чекав підтримки від російських культурних діячів

6 декабря 2022

Відомий український актор Остап Ступка пояснив, що не чекав зворотнього зв'язку та розуміння від російських культурних діячів, коли на початку повномасштабної війни звертався до них з проханням не мовчати. Артист вже тоді розумів, що свідомість росіян просякнута пропагандою та бажанням захопити українські території.

Українець висловив припущення, що в РФ роками сіяли зверхність по відношенню до українського народу. Про це він розповів в інтерв'ю ЖВЛ на YouTube.

Остап Ступка, як і багато інших українських зірок, на початку повномасштабного нападу закликав колег з Росії не підтримувати війну в Україні та боротися з брехнею Кремля. Проте його слова не були почуті.

"Як горохом об стіну. Я нічого і не чекав. Знаєте, це ж не почалося 24. Це накопичувалося роками. При кожній нагоді вони запитували: "Коли Крим віддасте?" Замість: "Доброго ранку", – пригадав актор.

Він додав, що подібні коментарі від росіян лунали нібито в жартівливому контексті, проте Ступка добре усвідомлював, що це була демонстрація впливу російської пропаганди на думки громадян країни-терориста.

Після масштабного нападу окупантів артист з 80-річною мамою провів 4 ночі в авто на паркінгу. Там разом з ними були й інші жителі прилеглих будинків.

Раніше OBOZREVATEL писав, що Остап Ступка закликав українців відмовитися від всіх радянських речей, які залишалися в країні до повномасштабного вторгнення РФ. Водночас зірка не сумнівається, що Україна розквітне після перемоги.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дружина Остапчука вимагає від МОН звільнити працівницю за хейтерський коментар у свій бік 26 апреля 2024

Не секрет, що не лише селебрітіз, а і члени їхніх сімей нерідко стають цілями для атак хейтерів. Не є винятком і третя дружина шоумена Володимира Остапчука, Катерина.

Зачем нужен уголовный адвокат по ДТП: помощь адвоката и порядок действий 26 апреля 2024

Попадание в дорожно-транспортное происшествие – это событие, которое может изменить вашу жизнь в мгновение ока. В таких ситуациях возникает множество вопросов и тревог: как защитить свои права?

Біллі Айліш назвала колір волосся, який спричинив кризу ідентичності: я не знаю, хто я 26 апреля 2024

Її зачіски шокували світ. Біллі Айліш назвала колір волосся, який спричинив кризу ідентичності: я не знаю, хто я На початку пісенної кар'єри Біллі Айліш "зачепила" публіку своїм синім волоссям

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Визиум 4.7
Визиум

Отзывов: 1

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше