Запрошував перехожих на застілля, а потім грабував їх: у Києві затримали рецидивіста

13 июня 2024

У Києві правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка, якого підозрюють у причетності до грабежів. Зловмисник запрошував до себе перехожих на застілля, а потім відбирав їхні цінні речі.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

"Із заявою про злочин до Святошинського управління поліції упродовж декількох днів звернулись чоловік та жінка. Заявники повідомили, що в різний час з ними на вулиці познайомився перехожий, який надалі пропонував випити по чарці. Під час застілля зловмисник відбирав мобільні телефони співрозмовників та тікав з місця", – розповіли в пресслужбі.

Правоохоронці встановили, що до злочинів може бути причетний 42-річний киянин, раніше судимий за аналогічні злочини. Поліцейські затримали його, а також вилучили викрадені ґаджети потерпілих. За фактом крадіжки та грабежу відкрито кримінальні провадження, а затриманому повідомили про підозру.

Нагадаємо, правоохоронці Києва затримали раніше судимого чоловіка, який у парку пограбував місцеву мешканку. Зловмисник силою відібрав у потерпілої рюкзак з особистими речами та втік.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці викрили чоловіка, який, за інформацією слідства, причетний до серії крадіжок автодзеркал. Зловмисник "полював" за BMW.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вакарчук згадав, як написав пісню "Друг", яку гурт ZIFERBLAT переспівав у проєкті Кароль 27 сентября 2024

Український гурт ZIFERBLAT став новим гостем YouTube-шоу співачки Тіни Кароль "Дім звукозапису". Колектив, який брав участь у нацвідборі на Євробачення-2024, переспівав легендарний хіт Океану Ельзи "Друг".

У мережі захейтили Олю Полякову через підтримку квадробіки 27 сентября 2024

У мережі захейтили Олю Полякову через підтримку квадробіки: нехай вдома роблять, що хочуть У відповідь українці заявили, що думка співачки "взагалі недоречна"

Експерт вказав на наслідки вибуху "Сармата" 27 сентября 2024

Експерт вказав на наслідки вибуху "Сармата"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше