Заріцька назвала умову, за якої приберуть із назви гурту KAZKA літеру Z

29 марта 2023

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька відповіла на критику шанувальників через літеру Z. Зірка заявила, що назву колектив наразі змінювати не планує, але готовий це зробити за однієї умови.

Рішення музикантів залежатиме від президента України Володимира Зеленського, вочевидь, жартома поділилася артистка із журналістами ЖВЛ на YouTube. Так співачка нагадала, що літера Z – не тільки фашистська символіка російських окупантів (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

Багатьом слухачам KAZKA після початку повномасштабної війни здалося правильним змінити назву колективу або прибрати з неї літеру Z. Артисти прохання не виконали, але наголосили, що змінять рішення, якщо президент країни в соцмережах також замінить літеру.

"Це назва нашого гурту. Ми не можемо змінити її. І це знову ж таки асоціація з Володимиром Зеленським. У нього теж така літера Z. Ми ухвалили для себе рішення: коли президент замінить в Instagram, тоді ми також замінимо", – сміючись, сказала Олександра Заріцька.

Вона додала, що зміни в назві гурту будуть проявом поваги до очільника України.

До речі, в скандал музиканти з KAZKA потрапляли не тільки через назву. Багатьом українцям не сподобалося, що вони виступали на одному фестивалі з росіянкою.

Як писав OBOZREVATEL, Заріцька зізналася, що війна вплинула на її психологічний стан. Зірка стала тривожною і, як і більшість українців, переживає не найкращий період життя. Людям з ідентичними проблемами вона порадила просту техніку.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Чому важливо їсти продукти з вітаміном Д: що вони дають нашому організму? 28 марта 2024

Вітамін D відіграє життєво важливу роль в забезпеченні здоров'я кісток та підтримці імунної системи, а також впливає на багато інших процесів у організмі людини

Одна з дочок Джолі та Пітта переїжджає до батька - ЗМІ 28 марта 2024

Подейкують, американській акторці Анджеліні Джолі, яка нещодавно здобула судову перемогу над своїм ексом Бредом Піттом, незабаром доведеться ковтнути гірку пілюлю. Середня дочка колишнього подружжя, Шайло Нувель вирішила переїхати до батька.

Фрезери Metabo: найефективніші інструменти для обробки дерева та металу 27 марта 2024

Як фрезери Metabo допомагають вам досягти професійних результатів у будівництві та ремонті ⭐️ Топові моделі фрезерів Metabo ⭐️ Рекомендації щодо вибору фрезерів Metabo

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше