У Києві пенсіонер вирішив з'ясувати стосунки із сусідом за допомогою пістолета

5 июля 2024

У Києві 70-річний чоловік під час конфлікту з сусідом влаштував стрілянину. За інформацією слідства, порушнику заважав шум з квартири поруч в пізній час доби, тому після декількох зауважень вирішив урегулювати питання таким чином.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, до них надійшло повідомлення від лікарів про те, що в квартирі невідомий спричинив тілесні ушкодження сусіду.

"Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що 44-річний потерпілий відпочивав в шумній компанії пізно ввечері, через що його 70-річний сусід зробив йому зауваження, одразу зателефонувавши до поліції. Втім, вже за декілька хвилин між чоловіками розпочалась сварка, у ході якої пенсіонер здійснив  близько чотирьох прицільних пострілів з пістолету в область грудної клітини та живота порушника спокою", – розповіли в пресслужбі.


За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. У нього вилучили пістолет під патрони Флобера, гільзи та набої до нього. На час слідства зловмисник перебуватиме під домашнім арештом.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Шевченківському районі Києва у вівторок, 18 червня, невідомий зловмисник вистрілив у чоловіка, який перебував у салоні авто разом зі своєю дружиною, після цього стрілець втік з місця події. З власних джерел нам стало відомо, що внаслідок події був поранений казахський журналіст-опозиціонер Айдос Садиков.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Що потрібно знати про сезонну алергію 8 июля 2024

Сезонна алергія - це реакція імунної системи на зовнішні алергени, які зазвичай з'являються в певні періоди року. Вона відома також як алергічний риніт або "сінна лихоманка" і може значно впливати на якість життя людини.

Туск вказав на небезпеку візиту Орбана до Москви 8 июля 2024

Віктор Орбан 5 липня знаходився "із мирною місією" у столиці країни-агресора РФ - Москві.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше