На Київщині затримали чоловіка, який убив знайомого на залізничній станції

26 апреля 2024

Правоохоронці затримали зловмисника, який, за інформацією слідства, під час конфлікту жорстоко вбив знайомого. Зловмисник завдав опоненту близько 40 ножових поранень на залізничній станції Вишняки Фастівського району Київщини.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київської області. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

"Подія сталася у Фастівському районі на залізничній станції Вишняки. Перехожий виявив закривавлене тіло чоловіка та повідомив до поліції. Правоохоронці з'ясували, що під час розпивання спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка. 42-річний зловмисник завдав численних ударів ножем в обличчя та спину 39-річному чоловікові. Внаслідок отриманих травм потерпілий загинув на місці. Зловмисника затримали за місцем проживання", – розповіли в поліції.

Як розповіла OBOZ.UA речниця Київської обласної прокуратури Олена Ковальова, зловмиснику, який завдав опоненту близько 40 ударів ножем, повідомили про підозру в скоєнні умисного вбивства. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, Деснянський районний суд столиці виніс вирок чоловіку, який жорстоко вбив співмешканку. Під час конфлікту зловмисник ножем завдав 23 удари потерпілій.

Як повідомляв OBOZ.UA, за апеляційною скаргою прокуратури суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою зловмиснику, який намагався вбити колишню дружину. На Київщині раніше судимий чоловік підпалив автівку разом із жінкою через відмову відновити стосунки.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, з яких країн приїдуть гості на "парад перемоги" до Москви 6 мая 2024

Поміяник Путіна повідомив про згоду взяти участь у заході представників щонайменше восьми країн. Від правлено запрошення й у міждержавні організації.

У Конгресі назвали умову введення військ США в Україну 6 мая 2024

Один з лідерів демократів Хакім Джеффріс вважає, що в разі поразки України, США доведеться втрутиться безпосередньо.

Мадонна побила власний рекорд на концерті в Ріо-де-Жанейро і зробила ефектну відсилку до Майкла Джексона 6 мая 2024

Мадонна побила власний рекорд на концерті в Ріо-де-Жанейро і зробила ефектну відсилку до Майкла Джексона Провела безкоштовний виступ

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше