Зеленський зізнався, як його і Голобородька зі "Слуги народу" змінила війна з Росією

28 мая 2024

Президент України Володимир Зеленський дав інтерв'ю представникам центральноазійських медіа, під час якого журналісти пригадали його екранне "альтер его". Мова йде про головного героя серіалу "Слуга народа" Василя Голобородька, який пройшов шлях від шкільного учителя до очільника держави.

Зеленський зазначив, що персонажа та його самого змінила не велика чи мала політика, а війна. "Цінності, головні, які є. Країна, сім'я, дім, діти. Це номер один", – сказав політик.

Президент додав, що іноді фокус направлений на збільшення обігу між країнами, контракти та будівництво шляхів сполучення. Насправді ж, каже Зеленський, найбільша цінність – це життя та любов. 

"Змінилися пріоритети. Я не думаю, що цінності змінилися. І всіх, про кого Ви сказали, чи живих, чи художніх персонажів, об'єднували ці цінності, – продовжив українець. – Я впевнений, що найголовніше не втратити цінності. Залишатися людиною".

Політик додає, що чимало звичних речей "відпали", так само, як і багато рідних людей: "З різних причин. У мене немає часу на деякі, напевно, сентименти. Немає часу на... Просто немає часу. Не тому, що хтось хороший, а хтось поганий".

"А мене обирали люди. У мене, за великим рахунком, немає можливості витримувати або не витримувати, – каже Зеленський. – А тому я зобов'язаний це робити. І я це роблю із задоволенням, із честю".

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як Арсен Мірзоян несподівано згадав своє бригадирське минуле: "Дехто з наших у політику пішов".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, як нові водійські посвідчення вплинуть на українських водіїв 2 октября 2024

Стало відомо, як нові водійські посвідчення вплинуть на українських водіїв

Якби погляд міг убивати: як Джолі давала автограф на постері з зображенням Пітта 2 октября 2024

Американська акторка Анджеліна Джолі 30-го вересня втрапила у неприємну ситуацію на кінофестивалі у Нью-Йорку.

Мадонна поділилася фотоконтентом зі своєї поїздки до Лондона, куди прихопила з собою 28-річного бойфренда 2 октября 2024

Американська співачка Мадонна у Instagram поділилася фотоконтентом зі своєї поїздки до Лондона, куди прихопила з собою бойфренда, 28-річного Акіма Морріса.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.9
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше