Зеленський зворушливо привітав першу леді з днем народження

7 февраля 2023

Президент України Володимир Зеленський зворушливо привітав свою дружину Олену Зеленську з 45-річчям. Він подякував коханій за підтримку та двох чудових дітей, а також побажав їй, щоб день перемоги над російськими окупантами настав якнайшвидше.

Щемливий допис зʼявився в Instagram гаранта з фотографією його обраниці. В коментарях українці приєдналися до привітань (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

"Люба моя ОВ (Олена Володимирівна. – Ред.), я хочу подякувати тобі. За те, що ти є. В моєму житті. За те, що ти зараз тут. За віру твою в Україну і перемогу. За те, що зміцнюєш мене. За всі роки, години, хвилини і ще раз за цей рік", – почав очільник незалежної країни.

Він також висловив подяку коханій за її емоційне та відважне представлення інтересів України на міжнародній арені та виховання дочки Олександри й сина Кирила.

"Бажаю одного тобі. Щоб день перемоги людей над орками скоріше настав у твоєму житті. В нашому житті. В житті всього народу. Бажаю, люблю, вітаю. Кохана ОВ, твій ВО (Володимир Олександрович. – Ред.).

"Від ваших стосунків віє теплом. Навіть попри війну. Це надихає", "Вітаємо першу леді з днем народження. Усмішок і щастя на всю вашу і нашу велику українську родину", "З днем народження, найкраща пані. Віри та сили, любові та наснаги", – написали в коментарях українці.

Раніше OBOZREVATEL писав, що Олена Зеленська привітала чоловіка з 45-річчям. Вона зізналася, як останній рік вплинув на главу України.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Усик перед поєдинком з Ф'юрі ефектно з'явився на пресконференції під "Барабан" Пивоварова та Klavdia Petrivna 17 мая 2024

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF, українець Олександр Усик у ніч із 18-го на 19-те травня битиметься з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу.

Українська співачка розповіла, як Тіна Кароль відмовила їй в перекладі російськомовного хіта, та назвала причину 17 мая 2024

Українська співачка розповіла, як Тіна Кароль відмовила їй в перекладі російськомовного хіта, та назвала причину Виявилося, артистка мала перелік пісень, які дозволяє українізовувати

Росіянам торік видали вдвічі менше шенгенських віз 17 мая 2024

Показники щодо надання таких віз громадянам Росії протягом останніх двох років почали різко падати.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше