Жіночі піжами: практичність або краса - що обрати?

17 апреля 2023

Maybel

Одразу зауважимо: якщо ви оберете ту чи іншу модель з колекції домашнього одягу Maybel, перед вами не буде стояти необхідність подібного вибору, оскільки піжами та халати даного бренду одночасно гарантують вам і практичність, і елегантність. Пропонуємо вам розглянути це питання дещо ширше і розібратися з тим, як взагалі варто обирати одяг для дому.

Який жіночий одяг для дому найкращий?

Дім - це особливе місце, куди ми повертаємось після напруженого робочого дня, відряджень, мандрів тощо. Це саме таке місце, де ми потребуємо, в першу чергу, відпочинку та комфорту. Але при цьому не варто вважати, що заради релаксу жінкам можна ходити в засмальцьованому старому халаті з бігудями на голові, а чоловікам - в сімейних трусах і майках з плямами борщу на животі.

Фахівці для того, щоб поєднувати комфорт з естетичним зовнішнім виглядом, радять підходити до вибору домашнього одягу, великий вибір  якого ви можете знайти тут, цілком відповідально:

  • Вибирайте одяг, у якому вам максимально комфортно. Піжама, шорти чи халат не повинні стягувати, натирати, тиснути на живіт чи дратувати шкіру;
  • Немає потреби купувати вишукані халати або шовкові комбінації. Ваша мета - знайти комплект одягу з якісної тканини за прийнятною ціною, що прослужить вам не один рік;
  • Не купуйте лише один тип одягу для дому — виберіть одразу кілька комплектів, наприклад піжаму, халат та оверсайз-футболку. У вас повинен бути вибір, інакше домашній одяг швидко набридне. До того ж коли ви виперете речі, вам не буде в чому ходити по дому. Запасний комплект одягу – оптимальне вирішення проблеми;
  • Вибирайте різні кольори. Складайте домашній комплект за настроєм. Сьогодні, наприклад, щасливий день - надягайте яскраву піжаму рожевого або червоного кольору. Сумний та нудний – носите сіру, чорну та темно-синю футболку.
  • Вибираємо домашній одяг для жінок, чоловіків та дітей з якісних та простих у догляді тканин. Речі не повинні швидко м'ятися, псуватися чи складно відпиратися. Забудьте про вибагливі тканини на зразок шовку або сатину, робіть ставку на натуральну бавовну або технологічні синтетичні матеріали.

Декілька варіантів домашніх комплектів для жінок:

  • Піжами - найпопулярніший вид домашнього одягу для жінок. Вибирайте комплект з приємних матеріалів, наприклад, з льону, бавовни або флісу. Приміряйте піжаму і перевірте, щоб тканина не чіплялася за тіло, інакше вона постійно збиратиметься у складки і стягуватиме тіло. Доповніть комплект з піжами зручним взуттям - капцями, які ви теж знайдете на сайті Maybel, якщо перейдете по посиланню;
  • Шорти та футболка, або піжамний комплект, що складається з даних предметів;
  • Халат, у який так приємно загорнутися після душу чи встаючи з ліжка.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Японські вчені виявили несподівану користь трав'яного чаю 2 мая 2024

Японці дослідили чотири види трав'яного чаю, щоб більше дізнатися про біологічно активні ліпіди, які в них містяться.

Блогерка Саша Бо з мамою і 6-місячної дочкою зробили милі фото 2 мая 2024

Блогерка Олександра Тарнавська, відома як Саша Бо не відстає від своїх колег і готується не лише до Великодня, а й до Дня матері.

Виробництво ракет "Кинжал": експерт прокоментував можливості РФ 2 мая 2024

Виробництво ракет "Кинжал": експерт прокоментував можливості РФ

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

4 роддом 0.6
4 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше