Злата Огнєвіч поділилася рідкісними дитячими кадрами

28 декабря 2022

Українська співачка та колишня "холостячка" Злата Огнєвіч захопила своїх шанувальників дитячими фотографіями, які раніше ніхто не бачив. На першому кадрі виконавиця одягнена у костюм сніжинки та позує біля величезної новорічної ялинки. На голові у майбутньої артистки кокошник, оздоблений квітами. Фани зворушилися архівними кадрами.

Знаменитість опублікувала фото в Instagram. На них Злата зображена в дитячому садку і на тлі килима, який раніше висів на стіні у кожному будинку. Огнєвіч написала – коли вона була дитиною, щиро вірила в дива, особливо у передріздвяний час (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

"Я вже давно виросла, але так само вірю в магію зимових свят. А ще переконана, що дитячі мрії мають збуватись", – співачка залишила свої думки під публікацією в особистому блозі. До речі, вона є амбасадором фонду, який допомагає дітям з раком подолати їхню недугу.



Фанати не змогли не згадати про доброту вокалістки і засипали її компліментами. "Дуже мила дитина. На цьому фото ви зовсім не схожа на нинішню себе", "Просто артистка", "Яка гарненька мала Злата", "Дякую, що несете добро в суспільство. Разом ми сила. А ти дуже мила", – зазначили підписники.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч (справжнє ім'я – Інна Бордюг) народилася в Мурманську, але у п'ять років переїхала з родини до міста Судака. У 2008 році вона закінчила Національний авіаційний університет. Після цього артистка стала випускницею Київського інституту музики ім. Глієра за спеціалізацією "джазовий вокал".

Раніше OBOZREVATEL показав дитячі фотографії української співачки Насті Каменських. У ролику вона продемонструвала свій шлях від маленької кучерявки Сью в поп-діву, і розповіла про свою найбільшу мрію.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фахівці пояснили чому дієти не допомагають: як схуднути під час менопаузи 18 мая 2024

Якщо ви вважаєте, що втрата ваги в період менопаузи є проблемою, ви не самотні. Через те, що рівень гормонів та його зміна під час менопаузи впливає на наш організм, схуднення стає набагато складнішим завданням.

Ірина Білик привідкрила завісу особистого життя 18 мая 2024

Співачка Ірина Білик, яка днями вразила чуттєвим кліпом на нову пісню, привідкрила завісу особистого життя.

Тіна Кунакі полюбляє більше зніматися для рекламних кампаній та модних брендів, ніж виходити на подіуми 18 мая 2024

Модель Тіна Кунакі з тих манекенниць, які полюбляють більше зніматися для рекламних кампаній та модних брендів, ніж виходити на подіуми.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше