Злата Огнєвіч пояснила, чому буде святкувати Новий рік під час війни

29 декабря 2022

Відома українська співачка Злата Огнєвіч поділилася, що зараз у неї геть відсутній новорічний настрій через зрозумілі кожному причини. Проте, як зізналася артистка, наступ 2023 року вона все ж таки святкуватиме.

На таке рішення зірки вплинуло спілкування з одним із захисників України. Про це Огнєвіч розповіла в інтерв'ю "Ранку вдома".

"Мене мучили докори сумління, поки я не поспілкувалася з одним військовим, який воює на нулі, у гарячих точках. Він каже: "Златочко, ми ж воюємо, щоб ви там, у тилу, жили, і більш-менш нормально існували, тому що нам усім разом наближати цю перемогу. Тому якщо ви здастеся, якщо ви впадете духом, то заради чого ми воюємо? Ми воюємо заради життя: усміхайтеся, якщо у вас є така можливість, але пам'ятайте, що війна триває і допомагайте нам", – поділилася знаменитість.

Гучних святкувань співачка, звичайно, влаштовувати не планує. Однак хоче прикрасити будинок новорічними прикрасами та поставити головну зірку зимових свят – ялинку.

"Зараз закінчилися практично всі зйомки, і у мене буде небагато часу, щоб все-таки нарядити ялинку. Я сиділа, думала: нас хочуть кудись дуже глибоко в темряву загнати – не дамо їм шансу! У мене буде ялинка, у мене буде свято! Так, настрій неідеальний, але коли з'явиться ялинка та всі ці новорічні прикраси, то стане кращу", – прокоментувала Огнєвіч.

Як писав OBOZREVATEL, раніше Огнєвіч побувала на Донеччині, де виступала перед захисниками всього за кілька кілометрів від лінії фронту. Саме там артистка вперше в житті на власні очі побачила та почула, як працює артилерія.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Переправляли ухилянтів в Угорщину, ховаючи їх від тепловізорів: поліцейські Києва викрили зловмисників 18 мая 2024

Переправляли ухилянтів в Угорщину, ховаючи їх від тепловізорів: поліцейські Києва викрили зловмисників. Фото Підозрюваним загрожує до дев'яти років позбавлення волі

У Ліхтенштейні легалізували одностатеві шлюби 18 мая 2024

Ліхтенштейн став останньою німецькомовною країною Європи, де було ухвалене щодо легалізації одностатевих шлюбів.

Названо 14 простих способів, які допоможуть чхнути 18 мая 2024

14 простих способів, які допоможуть чхнути

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мед -сервіс 1.4
Мед -сервіс

Отзывов: 1

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше