Зловживання під час закупівлі укриття призвели до збитків у 3 млн грн: підозрюють директора ліцею на Київщині

3 июля 2024

Правоохоронці повідомили про підозру директору ліцею у Київській області у зловживанні при закупівлі укриття для навчального закладу. Внаслідок його дій підрядник безпідставно отримав понад 3 млн грн.

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної прокуратури. Підозрюваному загрожує до шести років позбавлення волі.

"За даними слідства, навчальний заклад уклав з товариством договір про закупівлю найпростішого укриття цивільного захисту на 100 осіб. Знаючи, що укриття не відповідає заявленому в тендерній документації класу згідно з державними будівельними нормами та технічній специфікації, підозрюваний підписав акт приймання-передачі та видаткову накладну", – розповіли в пресслужбі.

Як зазначили в прокуратурі, на підставі цих документів підрядник безпідставно отримав понад три мільйони гривень бюджетних коштів. Наразі директору ліцею на Київщині повідомлено про підозру у зловживанні службовим становищем.

Нагадаємо, у Київській області судитимуть підрядника, якого обвинувачують у заволодінні коштами під час робіт з будівництва укриття у Вишгороді. Загалом він "заробив" понад 350 тис. грн.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Київській області судитимуть підрядника, який "заробив" на ремонті укриттів у багатоповерхівках Бучі. Бюджету громади нанесено збитків на понад 500 тисяч гривень.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Літо і кондиціонери: лікарка пояснила, як правильно охолоджуватися без шкоди для здоров’я 5 июля 2024

Спека погіршує роботу мозку, робить нас дратівливими та неуважними. Тому літо неможливо уявити без кондиціонера, якщо не вдома через постійні відключення світла, то хоча б в автомобілі.

Metallic-тренд: як носити і з чим комбінувати сяючий одяг 5 июля 2024

Наприкінці 2023-го чимало модних брендів додали до своїх колекцій так званий колір металік. Сяючі сукні, взуття та аксесуари - все говорило, що на порозі з’явився новий тренд.

Тіна Кароль та SHUMEI представили другу спільну роботу 5 июля 2024

Тіна Кароль та SHUMEI представили другу спільну роботу

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ортодонтія 5.0
ортодонтія

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше