ЗМІ: Британія і США таємно схвалили удари по Росії

15 сентября 2024

США і Велика Британія ухвалили рішення дозволити Україні використовувати їхню зброю для ударів по території Росії, але поки що не хочуть офіційно про це оголошувати. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на британських чиновників.

Розгортання ракет має стати частиною ширшого плану, спрямованого на те, щоб спробувати покласти край повномасштабній війні, стверджують посадовці.

Президент США Джо Байден під час зустрічі президента США з прем'єр-міністром Великої Британії Кіром Стармером відкинув думку про те, що використання Україною ракет західного виробництва Storm Shadow для ударів по цілям у Росії рівнозначне вступу НАТО у війну з Москвою, нагадало видання

Крім того, ЗМІ додає думку Стармер, який прокоментував погрози Москви так: "Росія почала цей конфлікт, і Росія може припинити цей конфлікт тепер. Україна має право на самооборону".

Як ми вже писали, Британія дозволила Україні бити ракетами Storm Shadow по РФ.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Київ отримає дозвіл на удари вглиб РФ до початку зими - глава МЗС Британії 27 сентября 2024

Частина союзників вважають, що зброя, надана західними партнерами Україні, має використовуватися в повному обсязі, зокрема і для ударів углиб Росії.

США перекинули групу винищувачів F-35 до Греції 27 сентября 2024

До Греції також прибули американські літаки-заправники KC-135. Навчання під керівництвом Об'єднаного авіаційного командування НАТО проходитимуть до 11 жовтня.

У мережі показали фото Харлан для Playboy, які не потрапили в журнал 27 сентября 2024

Фехтувальниця Ольга Харлан, яка є найтитулованішою спортсменкою України, стала героїнею нового номера чоловічого видання Playboy, але всіх фото зі зйомки у мережі досі немає.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше