ЗМІ: У Пакистані розбився вертоліт з пілотами з РФ

29 сентября 2024

На півночі Пакистану розбився вертоліт Мі-8 із трьома російськими пілотами та 11 пасажирами. Загинули щонайменше шестеро людей, вісім постраждали. Про це з посилання на дані пакистанський ЗМІ пише російський ТГ-канал Mash.

Повідомляється, що авіакатастрофа сталася в районі Північного Вазірістану провінції Хайбер-Пахтунхва. За даними ЗМІ, гелікоптер був в оренді в компанії MariPetroleum, яка спеціалізується на видобутку нафти.

За попередніми даними, вертоліт летів до родовища нафти, і дорогою почалися технічні проблеми. Пілоти спробували посадити гелікоптер, але хвостовий ґвинт ударився об землю, від чого вертоліт перекинувся.

Представники MariPetroleumзаявили, що у Мі-8 відмовив двигун.

Нагадаємо, в Росії сталася авіакатастрофа з депутатом на борту. Зник приватний гелікоптер RobinsonR44, який прямував із села Бичаче до селища Карандашевська Приморського округу.

Повідомлялося також, що в Росії розбився вертолітRobinsonR66, який належить золотодобувній компанії. Він проводив незареєстрований політ.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Блінкен заявив про протиріччя слів і дій Китаю 29 сентября 2024

Коли Пекін каже, що хоче бачити кінець конфлікту, і водночас дозволяє своїм компаніям допомагати Путіну продовжувати агресію, то "щось не сходиться".

Ультраправі Нмеччини закликають відновити Північні потоки 29 сентября 2024

Лідер партії Альтернатива для Німеччини заявив, що газопроводи підірвали "противники енергетичної незалежності" країни.

У Британії ув’язнили екоактивісток, які облили супом картину Ван Гога 29 сентября 2024

Через кілька годин після оголошення вироку суду, троє активістів руху Just Stop Oil знову облили супом картину "Соняшники".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше