ЗМІ пояснили, чому Макрон відклав візит до України

11 марта 2024

Візит президента Франції Еммануеля Макрона до України був відкладений, бо він хоче привезти до Києва "відчутні результати". Про це повідомило видання Politico з посиланням на джерело у дипломатичних колах в понеділок, 11 березня.

Представник Єлисейського палацу наголосив, що планування візиту французького лідера не пов’язане з міркуваннями безпеки, щодо них "немає жодних занепокоєнь".

Разом з тим дипломат, який спілкувався з журналістами на умовах анонімності, пояснив, що Макрон хоче "взяти необхідний час" для дискусій із союзниками, щоб відвідати Україну "з відчутними результатами".

"Потрібно трохи часу, щоб (укласти. – Ред.) різні коаліції та їхні операційні зобов'язання з нашими партнерами", – сказав він.

Раніше стало відомо, що Еммануель Макрон вже три рази відклав свій візит до України. Тепер він має відбутись у "найближчі тижні".

Нагадаємо, 10 березня президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Макроном. Глави держав, серед іншого, обговорили свою майбутню зустріч в Україні.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У російському Норильську горить склад з ацетоном та біопаливом 7 октября 2024

Площа пожежі складає півтори тисячі квадратних метрів. Про постраждалих не повідомляється.

Подружжя біогакерів розсекретило, що робить, щоб дожити до 150 років 7 октября 2024

Вони поділилися розпорядком дня, якого дотримуються, щоб прожити довше.

З'явилися деталі сутички між Ніколасом Кармою і начальником ТЦК у Полтаві: версії учасників розійшлись 7 октября 2024

З'явилися деталі сутички між Ніколасом Кармою і начальником ТЦК у Полтаві: версії учасників розійшлись. Відео У ТЦК стверджуються, що пістолетом ніхто не погрожував

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново  
Леново

Отзывов: 1

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше