Поліцейські Києва викрили керуючого філії банку та двох його знайомих, які зняли майже 6,2 млн з рахунку клієнтки

4 июня 2024

Правоохоронці Києва викрила банківського керівника та двох його посібників у шахрайстві. Зловмисники, за версією слідства, за допомогою підроблених документів зняли майже 6,2 млн з банківського рахунку клієнтки.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваним загрожує до 12 років позбавлення волі.

"Встановлено, що до злочинної групи входило троє осіб: 32-річний керуючий філії банку й двоє його знайомих. Працівник фінустанови обрав серед клієнтів банку жінку, на рахунку якої зберігається значна сума грошей та передав її дані 42-річному знайомому, який виготовив фіктивні документи на її ім’я. Надалі їхня 29-річна спільниця, використовуючи підроблені документи зняла з рахунку потерплої майже 6,2 млн грн", – розповіли в пресслужбі.

Крім того, під час розслідування поліцейські встановили ще п’ятьох потерпілих, з чиїх рахунків зловмисники аналогічним чином зняли гроші. Попередньо, збитки можуть сягати 10 млн грн.



Під час обшуків правоохоронці вилучили, зокрема, "чорнові" записи та телефони з листуванням, перуки, які використовувала одна з фігуранток для маскування, гроші та ювелірні прикраси, придбані за кошти потерпілих, а також три автомобілі.

За фактом заволодіння чужим майном шляхом обману та зловживанням службовим становищем за попередньою змовою групою осіб в особливо-великих розмірах відкрито кримінальне провадження.


Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці Києва викрили зловмисника, який, за інформацією слідства, "заробив" на інтернет-шахрайстві майже 367 тисяч гривень. Гроші з чужих банківських карток чоловік витратив на iPhone та ноутбук.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інна Мірошниченко показалася у лікарні з прийомним сином та згадала, як вперше почула про всі його діагнози 30 сентября 2024

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, блогерка та адвокатка Інна Мірошниченко у своєму Instagram розчулила мережу післяопераційним відео з прийомним 3-річним сином Марселем та розповіла, як вони з чоловіком вперше почули про діагнози дитини.

У КНДР розкритикували допомогу США Україні 30 сентября 2024

У Пхеньяні заявили, що Захід недооцінює серйозні попередження Росії, і може не впоратися з наслідками.

Іран вимагає екстреного засідання Ради безпеки ООН 30 сентября 2024

Після вбивства лідера Хезболли Хасана Насралли Іран вимагає екстреного засідання Радбезу ООН.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше