Ізраїль завдав ударів по сектору Газа

6 августа 2022

Військові Ізраїлю завдали ударів по сектору Газа. Цілями ізраїльтян у рамках спецоперації Світанок стали об'єкти терористичного угруповання Ісламський джихад. Про це повідомили в Армії оборони Ізраїлю в офіційному Twitter-акаунті у п'ятницю, 5 серпня.
 
"Наразі Армія оборони Ізраїлю завдає ударів у секторі Газа. У (прикордонних із сектором Газа районах, – ред.) тилу Ізраїлю оголошено особливий стан", — йдеться у заяві прес-служби.
 

Військово-повітряні сили Ізраїлю вразили три цілі: апартаменти у висотному будинку, автомобіль та наглядовий пост ХАМАС. Під час удару загинув голова військового крила Ісламського джихаду Тайсір аль-Джабарі. Крім того, 15 людей отримали поранення.
 
Представники Ісламського джихаду прокоментували подію
 
"Ворог розпочав війну проти нашого народу. Ми не дозволимо шкодити опору", - йдеться у їхній заяві.
 

 Фото з місця події

Ісламський джихад - назва низки ісламістських радикальних організацій. У цьому випадку йдеться про Палестинський ісламський джихад.
 

Раніше також діяв Єгипетський ісламський джихад, який у 2001 році був розпущений, а пізніше реорганізований у Групу новий джихад та Авангард завоювання.
 
Нагадаємо, Ізраїль розглядає можливість завдання ударів по Ірану з метою стримати його ядерну програму. Таку заяву зробив міністр оборони країни Бені Ганц.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, який вигляд має молодша сестра Вікторії Бекхем, що працює паркувальницею та уникає публічності 19 апреля 2024

Два різні світи. Який вигляд має молодша сестра Вікторії Бекхем, що працює паркувальницею та уникає публічності Сестри зберегли теплі стосунки

Інтернет-магазин Оlvicom: якісні товари для військових 19 апреля 2024

В умовах російської агресії та ведення активних військових дій на території України цілком зрозуміла популярність якісного військового спорядження та амуніції

Дівчина Пітта в літньому оверсайзі на голе тіло попозувала для модного кампейну 19 апреля 2024

Дівчина голлівудського актора Бреда Пітта, дизайнерка ювелірних виробів Інес де Рамон, схоже, не спробувати себе у ролі моделі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Мед-сервіс 0.2
Мед-сервіс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше