Ізраїльтянам з українським паспортом дипломати радять не їхати в Україну

3 июля 2024

Посольство Ізраїлю рекомендувало чоловікам із подвійним громадянством (Ізраїлю та України) відмовитися від поїздок в Україну. Повідомлення у себе в Telegram у понеділок, 1 липня, опублікував посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський.

"Рекомендуємо всім ізраїльтянам, які мають українське громадянство, ще раз зважити доцільність відвідування України у воєнний час", - ідеться в повідомленні.

У посольстві нагадали, що з початком війни в Україні, 24 лютого 2022 року, опублікували указ Президента України, який забороняє виїзд із країни чоловікам віком від 18 до 60 років.

Також дипломати зазначили, що почастішали випадки затримання чоловіків із подвійним громадянством під час виїзду з України.

Нагадаємо, 4 червня посольство США в Україні повідомило, що в Україні скасовано виняток щодо "проживання за кордоном" для виїзду з країни осіб із подвійним громадянством.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Літо і кондиціонери: лікарка пояснила, як правильно охолоджуватися без шкоди для здоров’я 5 июля 2024

Спека погіршує роботу мозку, робить нас дратівливими та неуважними. Тому літо неможливо уявити без кондиціонера, якщо не вдома через постійні відключення світла, то хоча б в автомобілі.

Як 25 років тому: Бекхеми вбралися у свої весільні луки для яскравого фото 5 июля 2024

4-го липня зіркова пара, колишній футболіст Девід Бекхем та колишня співачка, дизайнерка Вікторія Бекхем святкують срібне весілля.

Наречена Роналду зазнімкувала коханого з дітьми 5 июля 2024

Наречена португальського футболіста Кріштіану Роналду, Джорджина Родрігес продовжує ділитися з шанувальниками затишними моментами їхнього родинного життя.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Сумки и одежда 0.8
Сумки и одежда

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше