Зрадниця Стужук народила четверту дитину в басейні і показала перші фото

8 марта 2023

Скандальна блогерка родом з України Софія Стужук народила вчетверте. Зрадниця батьківщини, котра втекла з Києва та відмовилася доносити правду про війну своїм підписникам з РФ, народжувала в Латвії, де проживає зі своїм новим обранцем та трьома іншими дітьми.

Судячи з кадрів, які опублікувала Стужук, вона знову народжувала вдома в воді. Фото зʼявилися в її Telegram-каналі (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Українка похвалилася, що пологи пройшли легко і швидко, тому сама блогерка посеред ночі не встигла усвідомити, що народжує. Стужук народила дівчинку, яку назвала Васею.

"О 3:55 до нас прийшла Васенька. Одночасно мої найшвидші та найлегші пологи та найнезрозуміліші якісь вийшли. Пізніше розповім, поки відпочиваю і продовжую вмирати від перейм, що продовжуються", – написала інфлюенсерка.

Її з дочкою просто в басейні під час годування сфотографували для блогу. Батьком новонародженої дівчинки став Антон Левданський. Трьох інших дітей Стужук виховує від покійного Дмитра Стужука, який помер в 2020 році від COVID-19. Зауважимо, що блогерка тільки раз народжувала в лікарні.

Нагадаємо, раніше Стужук знайшла "виправдання" масованій ракетній атаці Росії по Україні 10 жовтня. Зірка Instagram цинічно заявила, що в цьому винні самі українці, які нібито "радіють чужим руйнуванням". Під "чужими руйнуваннями" зрадниця мала на увазі вибухи на незаконно побудованому Кримському мосту – символі окупаційної політики Кремля.

Як писав OBOZREVATEL раніше, Стужук відповіла, чи збирається повертатися до Києва після закінчення бойових дій. За словами опальної зірки Instagram, за кордоном у неї почалося нове життя, а тому в Україні їй більше робити нічого.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Каким должен быть игровой компьютер? 10 октября 2024

Для компьютерных игр необходимо оборудование соответствующего технического уровня, а говоря конкретнее – нужен игровой компьютер, который будет отличаться целым рядом специфических параметров

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

До Британії через Ла-Манш за день прибула рекордна кількість мігрантів 8 октября 2024

До британських берегів 5 жовтня прибуло 17 човнів з 973 людьми на борту, що є найбільшою денною кількістю за 2024 рік.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 5.0
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 2

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше