Apple думає відмовитися від фрази "Hey, Siri"

27 марта 2024

Apple думає відмовитися від фрази "Hey, Siri"

Дослідники Apple розглядають сценарій, який дасть змогу відмовитися від фрази "Hey, Siri". У поки що нерецензованому дослідженні вони навчили велику мовну модель на мовних даних і фонових шумах зі смартфонів. Ставилося за завдання, щоб штучний інтелект зрозумів, що користувач хоче взаємодіяти з пристроєм. Про це повідомляє Technology Review.

Загалом, результати описуються, як багатообіцяючі. Адже модель змогла зробити більш точні передбачення, ніж алгоритми, що використовують лише аудіо або текст. Точність підвищувалася в міру збільшення розмірів.

Однак, є й інший бік медалі. Відмова від легендарної фрази "Hey, Siri" може призвести до того, що посиляться побоювання про пристрої, які постійно слухають. Такі підказки важливі для користувачів, оскільки вони розуміють, що асистент готовий і записує мову.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Apple додасть до смартфонів поліпшене управління голосом. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Інфіковані культурою": вийшов новий документальний фільм про про те, як культура стала інструментом поширення "русского міра" 8 мая 2024

"Інфіковані культурою": вийшов новий документальний фільм про деколонізацію Росія використовувала поетів, письменників, композиторів, співаків як державний інструмент для колонізації

Китайці розігнали людиноподібного робота Tiangong до 6 км/год і навчили ходити незнайомими сходами 8 мая 2024

Китайці розігнали людиноподібного робота Tiangong до 6 км/год і навчили ходити незнайомими сходами.

Як швидко допомогти дитині зі здуттям животика: лайфгак від мами блогерки 8 мая 2024

Здуття животика після годування може бути ознакою того, що ваша дитина проковтнула занадто багато кисню під час годування. Ваш маленький все ще вчиться належним чином ковтати, і його новонароджена травна система ще розвивається.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше