Apple випустить дешевий варіант дорогого гаджета

21 июня 2024

Apple випустить дешевий варіант дорогого гаджета

На початку поточного року на ринок вийшла Vision Pro - інноваційна та досить дорога гарнітура змішаної реальності від Apple. Однак пристрій не викликав широкого інтересу у споживачів, переважно через високу ціну в 3500 дол. У зв'язку з цим замість запланованої моделі Vision Pro 2 компанія готує до випуску більш доступну версію.

За інформацією з інсайдів, техногігант уже повідомив своїх постачальників про тимчасове припинення роботи над другим поколінням Vision Pro, оскільки вирішив прискорити випуск доступнішої моделі. Цілком можливо, що Apple в майбутньому відновить розробку Vision Pro 2. Для зниження вартості, Apple може вирішити виключити зі своєї гарнітури одну з ключових особливостей - EyeSight, яка відображає очі користувача на зовнішньому OLED-екрані під час використання камери. Без прагнення замінити дорожчі компоненти на їхні більш доступні аналоги не обійдеться.

Завдяки цим змінам, очікується, що ціна бюджетної версії Vision Pro становитиме близько 1600 дол (65 000 грн), що майже вдвічі дешевше, ніж базова версія Vision Pro на 256 Гб і знаходиться в одному ціновому діапазоні з топовим iPhone.

Нагадаємо, раніше ми давали огляд на Apple Vision Pro. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кім Кардашян замилувала підписників фото з чотирма дітьми від Веста 19 сентября 2024

Американська реалітізірка Кім Кардашян, проводжаючи до школи своїх чотирьох нащадків від ексчоловіка Каньє Веста, вмовила тих попозувати на прощання разом для її Instagram.

Алан Бадоєв замилував рідкісними кадрами з 19-річною донькою-красунею і розповів про її навчання 19 сентября 2024

Алан Бадоєв замилував рідкісними кадрами з 19-річною донькою-красунею і розповів про її навчання

Брат Кейт Міддлтон вперше розповів, як принц Вільям завоював його довіру 19 сентября 2024

Брат Кейт Міддлтон вперше розповів, як принц Вільям завоював його довіру: вирішальну роль зіграла собака Роками принц плекає в собі ту саму турботливість

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше