Apple вироблятиме свій годинник по-новому

3 сентября 2023

Apple вироблятиме свій годинник по-новому

Apple тестує новий спосіб виробництва сталевих корпусів для своїх смарт-годинників. Компанія задіяла 3D-друк. Про це повідомляє Bloomberg.

На поточний момент купертинівцям доводиться вирізати деталі з металевих плат. Результат - велика кількість залишків і витрачений час. Обидві проблеми має усунути 3D-друк.

"У новій технології використовується тип 3D-друку, званий впорскуванням сполучної речовини (Binder Jetting). Контур пристрою відтворюється за допомогою порошкоподібної речовини, яка за використання тепла і тиску стискається до стану, схожого на традиційну сталь", - каже оглядач Марк Гурман.

Процес тестувався, зокрема, на сталевих моделях Apple Watch Series 9. Їхня презентація запланована на 12 вересня. Але чи буде реальний споживчий варіант - загадка.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Аpple Watch навчать автоматично змінюватися під колір одягу. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тіна Кароль прокоментувала чутки про роман з бізнесменом, який на 9 років молодший за артистку 7 октября 2024

"Мене вже оженили": Тіна Кароль прокоментувала чутки про роман з бізнесменом, який на 9 років молодший за артистку. Відео Вона розсмішила публіку дотепною фразою

У Києві вантажне авто зіткнулось із маршруткою та ледь не в’їхало в зупинку 7 октября 2024

У Києві вантажне авто зіткнулось із маршруткою та ледь не в’їхало в зупинку. Подробиці, фото і відео Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

Княгиня Монако за два дні вигуляла два різні образи. Фото 7 октября 2024

Княгиня Монако Шарлін за два дні вигуляла два кардинально різні стильні образи: елегантний твідовий - на підсвічування палацу на підтримку "Рожевої стрічки" та осінній кежуал - на захід проти жорстокого поводження з тваринами.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 1

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше