Apple задумала редизайн смартфонів

19 июня 2024

Apple задумала редизайн смартфонів

Останні чутки в інтернеті натякають на те, що в серії iPhone 17 з'явиться абсолютно нова, ультратонка модель, яка може виявитися навіть кращою, ніж Pro Max. Ці новини підтверджують, що Apple загалом вирішила радикально змінити дизайн своїх новинок.

Представлений нещодавно iPad Pro з OLED-дисплеєм завтовшки всього 5,1 мм заявлений як "початок нової ери пристроїв від Apple". Компанія з Купертіно прагне зробити свої гаджети, включно з iPhone, MacBook і Apple Watch, "найтоншими і найлегшими у своїх класах".

Сучасні пристрої Apple не відрізняються зайвою товщиною. Наприклад, корпус iPhone 15 має всього 7,8 мм, а iPhone 15 Pro Max - 8,3 мм. Однак варто зазначити, що останній редизайн ноутбуків у 2021 році зробив їх трохи товстішими та важчими за моделі попереднього покоління.

Якщо Apple зможе випустити iPhone 17, який буде значно тоншим і легшим за своїх конкурентів, це може стати початком ще одного важливого тренду в дизайні мобільних пристроїв.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що складаний iPhone отримає незвичайний дизайн. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дунай вийшов з берегів: затоплює парламент Угорщини 19 сентября 2024

Дунай, вийшовши з берегів, затопив набережну Будапешта, де розташована будівля угорського парламенту.

Найвідомішу трансгендерну модель Грузії жорстоко вбили в її будинку: хто це зробив і яким був останній пост Кесарії Абрамідзе 19 сентября 2024

Найвідомішу трансгендерну модель Грузії жорстоко вбили в її будинку: хто це зробив і яким був останній пост Кесарії Абрамідзе Підозрюваний намагався якомога швидше виїхати з країни

Ізраїль розпочав атаку на Ліван 19 сентября 2024

ЦАХАЛ працює, щоб забезпечити безпеку на півночі Ізраїлю і досягти всіх цілей війни, зазначили військові.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.9
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше