BMW Alpina B4 Bi-Turbo засвітився на вулицях Києва

19 сентября 2023

BMW Alpina B4 Bi-Turbo засвітився на вулицях Києва

Бренд Alpina, який займається доробкою автомобілів BMW, далеко не найпопулярніший в Україні. Проте, коли автолюбителі бачать на вулиці спортивні авто BMW з доробками від Alpina, то вони вважають це справжнім успіхом. Так, нещодавно на вулицях Києва вдалося помітити ще одну доопрацьовану модель – BMW Alpina B4 Bi-Turbo.

Купе 2016 року опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram. Ця модель була створена на базі BMW 4 Series F32 і її можна вважати своєрідною альтернативою для купе М4. У рух Alpine, як і BMW M4, наводить 3-літровий турбований двигун на 410 к.с. і 600 Нм крутного моменту.

Topcars UA
Topcars UA

Такий двигун дозволяє автомобілю розганятися до 100 км/год лише за 4,2 с, а максимальна швидкість може досягати 303 км/год. Щоб відповідати новим показникам потужності у версії Alpina також суттєво допрацювали гальмівну систему та ходову спортивного автомобіля.

Topcars UA
Topcars UA

Зовні BMW 4 Series F32 від Alpina B4 Bi-Turbo відрізняють вже характерні стилістичні елементи марки – невеликий спойлер, 20-спицеві диски та графіка Alpina. Усередині автомобіля стоять спортивні кермо та сидіння, а сам салон був перешитий дорожчою шкірою.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

До Британії через Ла-Манш за день прибула рекордна кількість мігрантів 8 октября 2024

До британських берегів 5 жовтня прибуло 17 човнів з 973 людьми на борту, що є найбільшою денною кількістю за 2024 рік.

Лілія Ребрик замилувала кадрами зустрічі 12-річної доньки з молодшими сестрами 8 октября 2024

12-річна Діана, старша донька зіркового подружжя, Лілії Ребрик та Андрія Дикого 6-го жовтня повернулася до Києва з Лондона, куди їздила на танцювальні змагання.

Ахтем Сеітаблаєв розповів, про що окупанти забороняють говорити кримчанам 8 октября 2024

"Не тільки про Україну". Ахтем Сеітаблаєв розповів, про що окупанти забороняють говорити кримчанам Режисер впевнений, що можна потрапити до слідчого ізолятора навіть за промовисте мовчання

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Порушують строки 0.8
Порушують строки

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 5.0
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше