Google Chrome суттєво оновився для ПК і смартфонів

5 августа 2023

Google Chrome суттєво оновився для ПК і смартфонів

Google оновила версії свого браузера. Для комп'ютера став доступний оновлений інтерфейс меню завантажених файлів, а на мобільних покращено пошуковик. Про це повідомляє прес-служба компанії.

У настільній версії список нещодавно завантажених файлів у Chrome трансформовано в кнопку поруч з адресним рядком. Під час завантаження видно анімоване кільце стану. З вікна можна перетягувати файли в інші програми. Представники техногіганта стверджують, що такі зміни економлять місце на екрані та приводять браузер у сучасний вигляд.

На смартфонах можна помітити список підказок, який видно при натисканні на адресний рядок під час відвідування сайту. Популярні пошукові запити інтегровані туди ж. Швидкий пошук за виділеними словами або фразою дає змогу відстежувати схожі пошукові запити. Загалом, у Chrome видно тепер не 6, а 10 підказок під час введення запиту.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Google працює над новим веб-стандартом під назвою Web Integrity API. Проект має посилити безпеку і контроль інтернет-ландшафту.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лікарі пояснили, що таке апендицит, як він проявляється і коли треба йти до лікаря 5 октября 2024

Що таке апендицит, як його діагностують та лікують

Дружина Гордона продемонструвала у Instagram ошатний образ 5 октября 2024

Дружина, муза і колега журналіста Дмитра Гордона, Олеся Бацман, котра днями відсвяткувала своє 40-ліття, продемонструвала у Instagram ошатний образ.

Силові тренування для підлітків: експерт розказав про ризики та користь 5 октября 2024

Чи варто підлітку ходити до спортзалу? Чи можуть силові тренування з вагою зашкодити правильному розвитку його кісткової та м’язової системи? Ці питання часто хвилюють батьків. 

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше