Intel створить ціле смарт-місто з фантастичних фільмів

14 июня 2014

Компанія Intel планує перетворити мільйонний Сан-Хосе в перше у світі "розумне" місто, де комп'ютери з численними сенсорами візьмуть на себе управління всією інфраструктурою.

Система "розумного міста" дозволяє відстежувати найменші зміни в "житті" міста, помічаючи найменші зміни в автомобільному трафіку, шумовому забрудненні, споживанні електрики і води, а також у безлічі інших деталей.

Отримана інформація обробляється найпотужнішими комп'ютерами, які оперативно реагують на ситуацію і передають дані співробітникам муніципальних служб.

При цьому Intel відмітає можливість загрози для жителів міста через поширення кібертероризму, заявивши, що вся система буде побудована на захищеній від зовнішнього втручання хмарній технології. Варто зазначити, що заява Intel прозвучала на фоні недавнього виходу комп'ютерної гри Watch Dogs, яка розповідає про нелегку долю кіберзлочинця в смарт-місті.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Український дизайнер Олексій Залевський розповів про життя з невиліковною хворобою на 2000 грн та кредити 6 октября 2024

Залевський про нещасливе кохання, гроші та як протікає невиліковна хвороба

Дар'я Білодід в елегантному міні похизувалася довгими ногами на підборах за 69 тисяч. Фото 5 октября 2024

Олімпійська призерка з дзюдо Дар’я Білодід до моди та гламурного одягу має, здається, не меншу пристрасть, ніж до спорту.

Авто, які перевершили очікування: 8 моделей, що служать 20 років без ремонту 5 октября 2024

Авто, які перевершили очікування: 8 моделей, що служать 20 років без ремонту

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше