Microsoft навчить "вінфони" реагувати на жести

12 июня 2014

У флагманські Windows-смартфони можуть інтегрувати технологію розпізнавання жестів, як в ігровому контролері Kinect для консолі Xbox.

На цей рік Microsoft запланувала реліз як мінімум одного такого пристрою, відомого під кодовою назвою McLaren. З його допомогою можна буде керувати в іграх і взаємодіяти з додатками, водячи пальцем над екраном "вінфона".

Як повідомляє The Verge з посиланням на інформовані джерела, всередині компанії нову технологію називають 3D Touch або Real Motion, а її розробку вже кілька років ведуть співробітники Nokia.

За словами інформаторів, відображення 3D-інтерфейсу забезпечують безліч датчиків і сенсорів, інтегрованих в McLaren. Наприклад, він дозволить автоматично прийняти вхідний дзвінок, піднісши смартфон до вуха або вимкнути сповіщення, провівши долонею над дисплеєм.

Крім того, не торкаючись екрана, можна буде натискати на "живі плитки", блокувати орієнтацію і управляти відтворенням музики. У продукції сторонніх компаній, таких як Samsung та HTC, 3D Touch доступна не буде.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи 8 октября 2024

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи Із життя пішов близький родич зірки

Матрас-топпер 140х190 – удобство и поддержка для вашего дивана 8 октября 2024

Вы заметили, что ваш диван стал слишком мягким и не обеспечивает необходимую поддержку для спины? Решить эту проблему можно быстро и просто, добавив матрас-топпер

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше