NFC революційно прокачають

27 июня 2023

NFC революційно прокачають: усі подробиці

Консорціум NFC Forum оприлюднив план із 5 пунктів щодо розвитку технології безконтактного передавання даних. Ініціативи втілюватимуться до 2028 року. Про це повідомляє androidauthority.com.

Зокрема, заплановано збільшення радіусу дії NFC у 4-6 разів. Наразі для здійснення платежу смартфон або картку потрібно прикладати до терміналу. Планується зробити спрацьовування команди з кількох сантиметрів. Так платежі стануть дійсно безконтактними. Транзакції стануть простішими і швидшими.

Також задумано зробити NFC корисною і для бездротової зарядки. Потужність переданої енергії хочуть збільшити до 3 Вт. Очікується, що правка вплине на появу нових форм-факторів пристроїв.

Ще одна ідея полягає в реалізації плану з SoftPOS. Тобто, будь-який смартфон з NFC можна буде перетворити на термінал безконтактної оплати.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що з'явилася незвичайна камера, яка робить фото без об'єктива. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Femen влаштували оголену акцію під посольством Ірану в Україні 4 октября 2024

Femen влаштували оголену акцію під посольством Ірану в Україні: "послали" Тегеран і Москву. Фото і відео Активістки мопедом приїхали до будівлі

Принци Вільям і Гаррі також отримували запрошення від скандального Diddy 4 октября 2024

Американський репер та продюсер Diddy (Шон Комбз) дуже хотів, щоби на його мультизіркових тусах з'являлися британські принци Вільям і Гаррі. Про це він сам якось заявляв.

Раміна прокоментувала чутки про політичні амбіції та зв'язок із Єрмаком 4 октября 2024

Блогерка Раміна Есхакзай у своїх випусках на YouTube охоплює різні теми: від стосунків чи дієтології, до розслідувань та репортажів із прифронтових територій.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше