Opel повертає легендарний позашляховик з 90-х як електрокар

26 января 2024

Opel повертає легендарний позашляховик з 90-х як електрокар

Opel повідомила про повернення моделі Frontera з минулого на нову електричну версію позашляховика. Початкова назва Frontera була використана автовиробником у 1991-1998 роках для позашляховика, що базується на Isuzu Wizard. З того часу минуло 26 років, і хоча було друге покоління Frontera, відоме як Frontera B, виробництво припинили у 2004 році. Тепер, через два десятиліття, на нас чекає третє покоління, але вже з електричним живленням.

Нова модель значно відрізнятиметься від своїх попередників. Поки доступні лише два невеликі тизери із загальними зображеннями нової машини, і дизайн поки що залишається таємницею, повідомляє Авто 24.

Однак Opel стверджує, що нова Frontera "представлятиме нову, сміливу і чисту філософію дизайну Opel" і стане першою моделлю бренду, яка використовує нову емблему Blitz.

З одного тизера видно, що профіль Frontera включає великий, відносно плоский дах і великі бічні вікна. Ззаду видно спойлер, що простягається від даху.

Інший тизер демонструє передню частину нової моделі, але крім оновленої решітки радіатора, не розкриває нічого, крім куточка однієї з LED-фар.

Виробник стверджує, що електрична Frontera "володітиме високим рівнем простору та універсальності, що дозволить залучати клієнтів з активним способом життя та сімейними цінностями".

"Назва Frontera ідеально підходить для нашої захоплюючої нової моделі позашляховика. Він матиме рішучий характер і займе центральне місце на ринку", - додав виконавчий директор Opel Флоріан Хюттль.

Очікується, що перші зображення та докладніша інформація про нову Frontera з'являться перед початком весни, майже одночасно з поданням електричної версії наступного покоління Opel Grandland.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні 17 октября 2024

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні - корисні статті від Арма Люкс

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

Как выбрать идеальный послеоперационный бандаж: советы врача 11 октября 2024

Послеоперационный бандаж — важное средство для поддержки и защиты тканей после хирургического вмешательства. Его правильно подобранное использование способствует ускорению заживления

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше