Samsung випустила "народний" смартфон Galaxy S24 FE

28 сентября 2024

Samsung випустила "народний" смартфон Galaxy S24 FE: фото і ціна

Компанія Samsung офіційно представила смартфон Galaxy S24 FE. Новинка оснащена процесором Exynos 2400e, підтримує пакет Galaxy AI і отримуватиме оновлення операційної системи протягом 7 років.

Пристрій пропонується в широкому асортименті кольорів: жовтому, графітовому, м'ятному, сірому і блакитному. На лицьовій стороні встановлений AMOLED-дисплей з діагоналлю 6,7 дюймів, що на 0,3 більше порівняно з S23 FE. Таким чином, за своїми габаритами він схожий з S24+, але тут використовується FHD+ OLED-екран замість QHD+ LTPO. Частота оновлення становить 120 Гц.

Функції камери залишилися майже такими ж, як у попередньої моделі: потрійний модуль з роздільною здатністю 50+8+12 Мп і оптичною стабілізацією. Однак тепер додані ШІ-алгоритми ProVisual. Фронтальна камера отримала 10-мегапіксельний сенсор. Зате час автономної роботи покращився - ємність батареї збільшено до 4700 мАг, що більше, ніж у S23 FE з його 4500 мАг.

 

Galaxy S24 FE - фото Samsung
Galaxy S24 FE - фото Samsung

Обсяг пам'яті становить 8 Гб ОЗП і 128, 256 або 512 Гб вбудованого сховища. З початковою ціною в 649 дол (26683 грн), Galaxy S24 FE коштує менше, ніж Galaxy S24+, з яким його можна порівняти. Однак він поступається в якості камер, ємності батареї та обсязі оперативної пам'яті.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що смартфон Samsung, який ще не вийшов, уже переплюнув iPhone 16 Pro.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих 28 сентября 2024

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих. Фото Обставини та причини аварії встановлять правоохоронці

Лікарі назвали найкращі спеції до кави, які омолоджують організм і знижують холестерин 28 сентября 2024

Лікарі стверджують, якщо додати до улюбленого вранішнього напою деякі спеції, то можна зробити його значно кориснішим для здоров'я.

У ЄС запускають альтернативу американським Visa та Mastercard 28 сентября 2024

Проект під назвою Wero розгортається здебільшого у Західній Європі за підтримки 16 великих банків та платіжних компаній.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

Good-Harvest.UA 5.0
Good-Harvest.UA

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше