SpaceX Маска хоче анулювати український "Старлінк"

29 июня 2023

SpaceX Маска хоче анулювати український "Старлінк"

Компанія SpaceX Ілона Маска намагалася засудити українську айті-компанію "Старлінк". Метою мільярдера була заборона використання торгової марки. Наша сторона довела свої права й отримала справедливу можливість грошової компенсації. Але справу ще не закрито. Бо SpaceX зважилася на апеляцію. Про це повідомляє AIN.UA.

Раніше ми розповідали, що зі SpaceX мають стягнути 480 тис грн, які були витрачені на професійну юридичну допомогу. Також 60 тис грн - витрати на проведення експертизи. Старлінк заснований близько 15 років тому і з того моменту надає послуги з айті-інтеграції, хмарних послуг, проведення інтернет-зв'язку. Маск запустив свій Starlink 2014 року, а торговельну марку зареєстровано 2017-го.

"Їхня позиція була в тому, що ми не використовуємо ті види діяльності, які їх цікавлять, і тому повинні відмовитися від них, щоб вони могли зареєструвати за ними свою ТМ. За це вони пропонували нам 4000 дол. Але ми працюємо на ринку вже 15 років і використовуємо ці види діяльності (все, що пов'язано з інтернет-доступом, передачею даних).

Вони будували свої претензії на тому, що Starlink - це всесвітньо відомий бренд і що тільки тому ми маємо віддати ТМ. Вони подали до Українського національного офісу інтелектуальної власності та інновацій заяву щодо ТМ, і цей документ на 20 сторінок наполовину складався з посилання на медіа про те, яка Starlink - відома компанія", - каже засновник "Старлінк" Сергій Дулицький.

Кошти за справедливим рішенням суду ніхто не надав. Але SpaceX подала апеляцію. Дулицький підкреслює, що юристи мільярдера фактично атакують бізнес. І нічого не залишається, як боротися в суді. Засідання відбудеться в серпні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Маска хочуть викликати до суду через смертельну ДТП з Tesla. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Радбез ООН підтримав Гутерреша на тлі демаршу Ізраїлю 4 октября 2024

Небажання Єрусалима взаємодіяти з генсеком назвали "контрпродуктивним". Відповідну заяву схвалили усі 15 країн, представлених у Радбезі.

ЄС призупинив зустрічі на високому рівні з урядом Грузії 4 октября 2024

Посол Євросоюзу Павел Герчинський висловив надію, що грузини у жовтні оберуть новий уряд, який буде відданий демократичним цінностям.

Єфросиніна висміяла плітки про її пластику та розповіла, що насправді робить раз на пів року 4 октября 2024

Телеведуча Маша Єфросиніна доволі відверто обговорює у соцмережах з підписниками вікові зміни, процедури краси, тему фігури тощо.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 4.9
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше