Telegram отримав власний браузер

2 августа 2024

Telegram отримав власний браузер

Вийшло значне оновлення для Telegram, що додає нові функції як у мобільну, так і в настільну версію програми. Подробиці про це з'явилися у блозі розробників.

У програму додалися вбудований браузер, магазин, який можна знайти у вкладці "Пошук", внутрішня валюта "Зірки". Інтегрований браузер дає можливість відкривати URL-адреси та сайти, засновані на мережі TON. Він підтримує роботу з вкладками: наприклад, під час читання сторінки ви можете перейти за посиланням із повідомлення, і поточна веб-сторінка залишиться відкритою. Також можна зробити закладки для подальшого швидкого доступу.

Фото - Telegram
Фото - Telegram

До числа інших апдейтів належить можливість використання спалаху під час запису Stories і додавання віджета погоди в них. У магазині додатків тепер доступний список найпопулярніших додатків у Telegram на поточний момент.

Фото - Telegram
Фото - Telegram

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Павло Дуров має понад 100 дітей.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Австралія може передати Україні законсервовані танки Abrams - ЗМІ 22 сентября 2024

Наразі рішення обговорюють на тлі тиску з боку української діаспори, яка виступає проти продажу військового обладнання на аукціонах, зокрема, списаних танків.

Країни Балтії та Польща закликали відмовитися від скрапленого газу з РФ 22 сентября 2024

Термінали ЗПГ мають виконати свою початкову мету: урізноманітнити маршрути імпорту газу і дозволити ЄС припинити постачання газу з Росії, а не навпаки.

Відома американська журналістка зізналася, що крутила роман з 70-річним Кеннеді-молодшим 22 сентября 2024

Політичну журналістку американського видання New York Magazine Олівію Нуцці відправили у відпустку (тобто відсторонили) після того, як стало відомо про її "особисті стосунки" з 70-річним політиком.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше