Tesla Model 3 готується до зміни поколінь – що зміниться

2 сентября 2023

Tesla Model 3 готується до зміни поколінь – що зміниться

За останні 6 років з моменту старту продажів Tesla Model 3 встигла встановити справжній рекорд за кількістю продажів, подолавши позначку у 2 мільйони реалізованих авто. Нещодавно Tesla провела офіційну презентацію оновленої Model 3, відкривши подробиці про зовнішність та характеристики моделі, повідомляє motor 1.

Однією з найзначніших змін автомобіля став дизайн. З одного боку зміни можна назвати незначними, з іншого боку, дрібні штрихи у вигляді чіткіших і гостріших ліній дизайну, оновлені корпуси фар і фірмові світлодіодні вогні створюють відчуття автомобіля, що "посвіжів".

Також при перероблюванні дизайну Model 3 змінили форму задньої світлотехніки, яка тепер є великою літерою С, а між ліхтарями автомобіля тепер красується "Tesla". Трохи змінили дизайн колісних дисків, а також додали в палітру на вибір два нових кольори - Ultra Red і Stealth Gray.

Зміни в дизайні та перерахована аеродинаміка допомогли збільшити запас ходу для нової моделі за протоколом WLTP. Так, задньопривідна версія тепер може проїхати 344 милі (554 кілометри), а ось версія LR може проїжджати до 421 милі (678 км). Розгін до 100 км/год, як і раніше, становить 6,1 секунди для задньопривідної версії і 4,4 секунди для повнопривідної версії LR.

У салоні тепер стало тихіше завдяки акустичному склу, а перероблена ергономіка з амбіентним підсвічуванням по всьому салону робить його більш затишним. З новинок – 8,0-дюймовий дисплей для задніх пасажирів, який дозволяє керувати кліматом, вентиляцією та розважальною системою.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про те, чим здивував новий пікап Cybertruck.

auto.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Подружжя біогакерів розсекретило, що робить, щоб дожити до 150 років 7 октября 2024

Вони поділилися розпорядком дня, якого дотримуються, щоб прожити довше.

Княгиня Монако за два дні вигуляла два різні образи. Фото 7 октября 2024

Княгиня Монако Шарлін за два дні вигуляла два кардинально різні стильні образи: елегантний твідовий - на підсвічування палацу на підтримку "Рожевої стрічки" та осінній кежуал - на захід проти жорстокого поводження з тваринами.

Вчені знайшли альтернативу канабісу "без кайфу": що може змінити це відкриття 7 октября 2024

Бразильський бур'ян може замінити марихуану для виробництва ліків на основі канабідіолу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше