TikTok спеціально робить деякі відео вірусними - Forbes

24 января 2023

TikTok спеціально робить деякі відео вірусними - Forbes

Співробітники TikTok регулярно роблять ролики вірусними завдяки ручному просуванню в стрічці. Певні відео обходять алгоритми й отримують гарантовані перегляди. Про це повідомляє Forbes з посиланням на шістьох колишніх і нинішніх працівників соцмережі, а також на внутрішні документи.

Багато років поспіль TikTok позиціонував розділ "Для вас" як персоналізовану стрічку. Тобто, відео в ньому підбиралися за інтересами людини, завдяки поведінковому аналізу в додатку. Але виявилося, що деякий контент відбирається таємно. Його поширення штучно нарощується. Причетні називають схему "підігрівом". І таких підігрітих відео щодня близько 1-2%. Схему використовують у разі співпраці майданчика із впливовими особами та компаніями. Розпливчасті формулювання внутрішніх правил розв'язують руки модераторам.

TikTok публічно не говорив про "підігрів" ніколи.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що розкрито схему роботи проплачених російських тіктокерів. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У мережі показали фото Харлан для Playboy, які не потрапили в журнал 27 сентября 2024

Фехтувальниця Ольга Харлан, яка є найтитулованішою спортсменкою України, стала героїнею нового номера чоловічого видання Playboy, але всіх фото зі зйомки у мережі досі немає.

Зеленський перейшов на матюки. Ахтем Сеітаблаєв розповів про суперечку на зніманнях фільму через гімн України у 2012 роціРежисер розкрив своє ставлення до президентаЛюди 27 сентября 2024

Зеленський перейшов на матюки. Ахтем Сеітаблаєв розповів про суперечку на зніманнях фільму через гімн України у 2012 році Режисер розкрив своє ставлення до президента

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше