Windows 12 буде крутою: з'явилося більше подробиць

9 декабря 2023

Windows 12 буде крутою: з'явилося більше подробиць

Windows 12 перебуває ще на стадії розробки і носить кодову назву Hudson Valley. В ОС буде багато функцій на основі штучного інтелекту. Про це повідомляє Windows Central.

Основою нової системи стане Windows Shell. Цей пункт на базі ШІ та за підтримки вдосконаленого чат-бота Copilot. Функція дозволить шукати інформацію на комп'ютері більш природно. Наприклад, можна буде попросити знайти "документ, який Боб надіслав мені у WhatsApp кілька днів тому". Ба більше, є опція "Історія". Copilot стане запам'ятовувати всі додатки і документи, які відкривалися користувачем для формування часової шкали. Так стане зручніше шукати інформацію за певний період. Штучний інтелект зможе в іграх запускати суперрозширення для масштабування зображення. Щоправда в цьому випадку, можуть стати підвищеними системні вимоги до ПК.

Серед іншого: автономність ноутбука можна буде підняти до 50%, функція "Зелена енергія", що передбачає підзарядку в моменти, коли ОС виявить від мережі поновлювану енергію. Ще - область "Творця", яка дасть змогу об'єднати всі служби Microsoft для творення контенту в одному місці, будь-які шпалери можна буде перетворювати на тривимірні.  

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що названо рік, коли Windows 10 остаточно перестане оновлюватися. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

Обікрали квартиру мешканки Києва на понад 600 тис. грн: судитимуть двох мешканців Черкащини 8 октября 2024

Обікрали квартиру мешканки Києва на понад 600 тис. грн: судитимуть двох мешканців Черкащини. Фото Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі

Матрас-топпер 140х190 – удобство и поддержка для вашего дивана 8 октября 2024

Вы заметили, что ваш диван стал слишком мягким и не обеспечивает необходимую поддержку для спины? Решить эту проблему можно быстро и просто, добавив матрас-топпер

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 5.0
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше