Xiaomi готує конкурента для Samsung та iPhone

22 августа 2024

Xiaomi готує конкурента для Samsung та iPhone: розкрито характеристики

Наразі Xiaomi займається розробкою 15-го покоління своїх номерних смартфонів. Очікується, що стандартні моделі Xiaomi 15 і 15 Pro з'являться наприкінці жовтня, а флагманська версія 15 Ultra, яка буде змагатися з топовими пристроями Galaxy і iPhone, вийде тільки на початку 2025 року. Нещодавній витік надав ключову інформацію про цю модель.

Як завжди, основну увагу буде приділено камерам. За інформацією, Xiaomi 15 Ultra отримає великий круглий модуль, розташований у центрі, в якому будуть чотири камери. Головна з них - це 50 Мп, до якої додасться новий перископ. Ходять чутки, що це буде 200 Мп камера, заснована на компоненті Samsung ISOCELL HP9.

На даний момент компанія випробовує три варіанти прототипів для Xiaomi 15 Ultra: шкіра, скловолокно і кераміка. Шкіряна версія надає преміального вигляду, але вона більш вразлива до подряпин. Скловолокно вирізняється легкістю та міцністю, проте не дає такого відчуття розкоші. Кераміка, хоча й має дорогий вигляд, може виявитися важчою і схильною до пошкоджень під час падінь.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що смартфони Xiaomi стануть "монстрами" зарядки.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фахівці пояснили, як сенсорна діяльність може допомогти вашому психічному здоров’ю 25 сентября 2024

Сенсорна діяльність – основа багатьох когнітивних функцій. Вона дуже важлива в адаптації до змін навколишнього середовища і для нашої взаємодії зі світом.

На Прикарпатті рятувальники шукали мешканку Києва, яка ввечері заблукала у горах 25 сентября 2024

На Прикарпатті рятувальники шукали мешканку Києва, яка ввечері заблукала у горах. Подробиці і фото Наразі мешканці столиці нічого не загрожує

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше