Xiaomi припиняє випуск оновлень для трьох телефонів

29 ноября 2022

Xiaomi припиняє випуск оновлень для трьох телефонів

Xiaomi розширила список End-of-Support. До нього входять гаджети, які більше не отримуватимуть підтримки з боку компанії. Зокрема, йдеться про оновлення системи та патчі безпеки. Про це повідомляє xiaomiui.net.

Початківцями переліку застарілих пристроїв стали Xiaomi Mi Note 10 Pro, Xiaomi Mi Note 10 та Redmi Note 8 Pro. До речі, Redmi Note 8 Pro сьогодні досі вважається одним з найпопулярніших у світі телефонів середнього цінового діапазону. Він став першим смартфоном Xiaomi з камерою 64 МП, чіпсетом MediaTek Helio G90T та рідинною системою охолодження.

До поточного оновлення списку, в ньому були Xiaomi Mi Max 3, Mi Mix 3, Xiaomi Mi 8, Mi 8 Discovery Edition, Mi Play, Redmi S2 і Redmi 6 Pro.

Нагадаємо, раніше bigmir.net писав про те, що Microsoft попрощається з двома версіями Windows.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тарабарова показала, що назнімали її діти. Фото 18 мая 2024

Співачка Світлана Тарабарова повеселила фотоконтентом, який назнімали її троє дітей - Іван, Марія та Поліна - до чиїх бешкетних рученят потрапив матусин телефон.

У Києві сталась ДТП за участі двох легковиків: одну з машин зім’яло, є постраждалі 18 мая 2024

У Києві сталась ДТП за участі двох легковиків: одну з машин зім’яло, є постраждалі. Фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

Дружина Сенцова розказала про стереотипи, з якими зіткнулася, та замилувала фото чоловіка з сином 18 мая 2024

Очільниця Amnesty International Ukraine, юристка Вероніка Вельч, чий чоловік, режисер Олег Сенцов боронить Україну на фронті, розповіла про головні стереотипи, з якими їй як дружині військового довелося зіткнутися.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше