Xiaomi збирається замінити Android

24 августа 2023

Xiaomi збирається замінити Android: усі подробиці

У мережу просочилася інформація про те, що Xiaomi розробляє свою операційну систему, яка повинна замінити Android. Нещодавно компанія зареєструвала під себе домен mios.cn, який підтверджує чутки, повідомляє gizmochina.com.

Інсайдери кажуть, що MiOS буде абсолютною новинкою, сумісною з Android. І головне, що вона отримає відмінні від поточної оболонки MIUI риси. Тобто, мова не про майбутню MIUI 15.

Система може з'явитися наступного року, коли намічений реліз електрокара Xiaomi. Потім, її впровадять у гаджети розумного будинку, тільки після - у смартфони. Однак усьому новому є своя ціна. Користувачам доведеться перейти на нативні додатки виробника.

Чи реалізується задумане до кінця - ми дізнаємося скоро. Google стала активніше переслідувати китайських розробників.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Huawei залишилася без доступу до численних західних технологій. Тому доводиться працювати над своїми. На конференції було представлено нову HarmonyOS 4.0. Разом із нею світові показали NearLink - спосіб бездротової передачі даних.

techno.bigmir.net

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Гаїті озброєна банда вбила 70 людей, серед загиблих - жінки та діти 6 октября 2024

Члени банди підпалили десятки будинків і транспортних засобів, що стало одним з найсмертоносніших нападів за останні роки в країні.

Кількість жертв урагану Гелен у США перевищила 200 людей 6 октября 2024

До пошуково-рятувальних робіт залучено 22 гелікоптери Міноборони США, понад 6 тисяч військових Національної гвардії із 12 штатів.

Колишня дружина Тищенка Алла Барановська потішила своїх підписників новими фото з Африки 6 октября 2024

Колишня дружина Миколи Тищенка, блогерка Алла Барановська, яка цілих три місяці не з'являлася в Instagram, потішила своїх підписників новими фото з Африки.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Apple 5.0
Apple

Отзывов: 1

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше