YouTube ігнорує дизлайки користувачів

22 сентября 2022

YouTube ігнорує дизлайки користувачів

Команда браузера Mozilla вирішила проаналізувати принципи роботи алгоритмів YouTube. Висновок вийшов такий: хостинг ігнорує те, що користувачі тиснуть кнопки "Не подобається", "Не цікавить" та "Не рекомендувати відео з цього каналу".

Опція "Не подобається" впливала на результати видачі у 12% випадків, опція "Не цікавить" – у 11%. Невеликий ефект зробив варіант "Не рекомендувати канал" – 43%, пункт "Видалити з історії перегляду" допоміг у 29% випадків.

Крім того, у звіті Mozilla йдеться про використання людьми VPN та режиму анонімного перегляду для уникнення небажаних рекомендацій. Тому експерти рекомендують YouTube краще фільтрувати контент, з небажаним маркуванням.

До речі, дослідження проведено на тлі зростаючих закликів до популярних платформ про те, що їхні алгоритми мають стати прозорими. У Штатах розглядається закон про притягнення компаній до відповідальності через упередженість.

Нагадаємо, раніше bigmir.net писав, що росіяни оминають санкції YouTube. За фактом, всі, хто дивиться їхні відео, вважаються спонсорами.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вийде фільм про Путіна, створений ШІ 25 апреля 2024

Вийде фільм про Путіна, створений ШІ

Інна Мірошниченко розповіла, яку прийомну дитину вони шукають 25 апреля 2024

Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка, юристка та блогерка Інна Мірошниченко розповіла, як просувається пошук їхньої майбутньої прийомної дитини.

Стало відомо, чи можна насправді звузити розширені пори 25 апреля 2024

Чи можна насправді звузити розширені пори

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше