YouTube збільшить кількість реклами

1 мая 2024

YouTube збільшить кількість реклами

Google тестує можливість показу реклами на YouTube під час того, як відео було поставлено на паузу. Банери демонструються на весь плеєр. При натисканні кнопки "Play" вони зникали. Про це повідомляє dexerto.

Експеримент торкнувся версії YouTube для телевізорів. Видання зазначає, що техногігант уже оцінив плоди від нововведення.

"Це новий формат безперервної реклами, який з'являється, коли користувачі призупиняють контент. Початкові результати показують, що реклама на паузі призводить до сильних результатів підйому бренду і привертає увагу", - зазначив старший віцепрезидент Google Філіп Шиндлер.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в YouTube вирішили впровадити оновлення, яке обмежить доступ деяких користувачів до контенту. Йдеться про юзерів, які використовують сторонні додатки для блокування реклами на мобільних пристроях. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Король Філіп VI й королева Летиція до 20-ї річниці весілля показали сімейні фото з доньками 21 мая 2024

Апогей ніжності та елегантності. Король Філіп VI й королева Летиція до 20-ї річниці весілля показали сімейні фото з доньками Члени родини не побоялися обрати одяг з масмаркету

У Південній Кореї відбулося змагання серед людей, які нічого не роблять 21 мая 2024

Конкурс, заснований художницею під псевдонімом Woopsyang, відбувся вже вдесяте. Жінка вирішила започаткувати захід після того, як сама пережила серйозне вигорання.

Тут може бути ваш: названо найлегші паролі для злому 21 мая 2024

Тут може бути ваш: названо найлегші паролі для злому

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спасите Украину 5.0
Спасите Украину

Отзывов: 1

Мед -сервіс 1.4
Мед -сервіс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше