Список новостей

подписаться на трансляцию RSS

  1. Стало відомо, яким був перший український електрокар

    Стало відомо, яким був перший український електрокар

    21 марта 2023

    Багато автомобілістів вважають, що електрокари вважаються відносно новими автомобілями, але це не так. Якщо покопатися в історії, виявиться, що перші електрокари українського виробництва з'явилися майже 100 років тому. Розібратися в тому, коли саме в Україні створили авто на електротязі, вирішили в "Історичному Автоклубі"

  2. OneWeb оставила надежду вернуть интернет-спутники, оставшиеся в России

    OneWeb оставила надежду вернуть интернет-спутники, оставшиеся в России

    21 марта 2023

    Компания OneWeb, в своё время пользовавшаяся услугами «Роскосмоса» для запуска своих телекоммуникационных интернет-спутников на низкую околоземную орбиту, более не рассчитывает вернуть партию из нескольких десятков аппаратов, оставшихся на космодроме Байконур в Казахстане.

  3. BBC попросила журналистов не использовать TikTok

    BBC попросила журналистов не использовать TikTok

    21 марта 2023

    Британская вещательная корпорация, она же BBC, насчитывающая более 20 тыс. сотрудников, попросила их не использовать на корпоративных гаджетах приложение TikTok за исключением случаев, когда это так или иначе оправдано в служебных целях. В частности, пользоваться принадлежащей китайской ByteDance социальной сетью всё-таки можно для распространения медиаконтента среди аудитории.

  4. Українців закликали відмовитися від торрентів

    Українців закликали відмовитися від торрентів

    21 марта 2023

    Російські хакери поширюють заражене ПЗ через торренти. Таким чином злочинці отримують доступ до комп'ютерів жертв. Про це повідомили в Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України.

  5. У Тернопільській області було помічено машину-диван (відео)

    У Тернопільській області було помічено машину-диван (відео)

    21 марта 2023

    Переселенець зі Слов'янська Аркадій Фішман здивував місто Заліщики в Тернопільській області. Він їздив населеним пунктом на блакитному дивані. За освітою чоловік інженер-технолог. Про це повідомляє Суспільне.

  6. Штучний інтелект показав Путіна на суді в Гаазі

    Штучний інтелект показав Путіна на суді в Гаазі

    21 марта 2023

    У мережі з'явилися картинки, згенеровані штучним інтелектом, які показують, який би вигляд мав Володимир Путін у ролі підсудного на суді в Гаазі. Нагадаємо, що кривавого кремлівського диктатора Міжнародний кримінальний суд визнав винним за незаконну депортацію дітей з тимчасово окупованих територій України в Росію і видав ордер на його арешт.

  7. Стало відомо, як ЗСУ виходить знищувати російське ППО

    Стало відомо, як ЗСУ виходить знищувати російське ППО

    21 марта 2023

    Військовий експерт Олег Жданов розповів, як нашим військовим вдається зменшувати кількість установок протиповітряної оборони окупантів. У цьому допомагають не лише наша збройова міць, а й розвідувальні заходи.

  8. Samsung перестала комплектовать зарядными устройствами бюджетные смартфоны

    Samsung перестала комплектовать зарядными устройствами бюджетные смартфоны

    21 марта 2023

    Когда Apple убрала выход для наушников в iPhone семь лет назад, другие производители смартфонов дружно высмеивали её, но вскоре 3,5-мм гнёзда стали исчезать у их гаджетов. То же происходит и с зарядными устройствами в комплекте — вслед за Apple многие вендоры убрали зарядные устройства из коробок своих флагманов. Компания Samsung, похоже, распространила подобную практику и на бюджетные модели.

  9. Apple запатентувала "захист від кривих рук"

    Apple запатентувала "захист від кривих рук"

    21 марта 2023

    З'явилася ще одна ознака, що вказує на розробку складного iPhone. Apple запатентувала захисну систему для екранів розкладачок, яка врятує від пошкоджень при падінні. Офіційно патент називається "Дисплей, що самозабирається, і методи захисту дисплея за допомогою виявлення падіння", повідомляє gizmochina.

  10. Анонсирован доступный смартфон Honor 70 Lite на чипе Snapdragon 480+

    Анонсирован доступный смартфон Honor 70 Lite на чипе Snapdragon 480+

    21 марта 2023

    Компания Honor представила смартфон бюджетного уровня Honor 70 Lite, отличающийся от весьма продвинутой модели среднего уровня Honor 70 более доступной ценой, что отразилось на спецификациях новинки.

Каталог отзывов



×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше